Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує серію мультиспортивних GPS-годинників Enduro

Перегляди: 2247
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала GPS-годинники для спортсменів Enduro, головною особливістю якої стала ультрависока енергоефективність. Enduro оснащений склом Power Glass, яке дозволяє йому підзаряджатись від сонця, щоб подовжити час роботи батареї до 65 днів. Вбудовані енергозберігаючі режими з користувацькими налаштуваннями забезпечують ще більше часу для безперервної роботи. Серія пропонує найсучасніші тренувальні функції та інструменти контролю здоров’я, щоб кожен спортсмен міг тренуватися на піку своєї форми.

Новий годинник для спортсменів Enduro має міцний та легкий дизайн з нейлоновим ремінцем UltraFit. Для користувачів, яким важлива максимально легка вага, передбачена модель з титановим безелем навколо екрану з DLC-покриттям. Бігуни та велосипедисти можуть швидко оптимізувати роботу усіх програм та вимкнути певні функції, щоб подовжити роботу батареї свого годинника до максимуму. Повна зарядка дасть 70 годин безперервної роботи в режимі GPS та 80 годин за умови підзарядки від сонця.

Garmin Enduro

Годинники Enduro мають декілька нових інструментів для тренувань та відновлення:
  • VO2 Max для кросового бігу. Традиційно показує рівень фізичної підготовки з огляду на серцево-судинну систему, тепер ще й з автоматичним коригуванням відповідно до умов трейлу. VO2 max також коригується в залежності від спеки та умов високогір’я.
  • ClimbProTM. В реальному часі отримайте інформацію про поточні та майбутні підйоми включно з ухилом, дистанцією та набором висоти за допомогою вбудованої програми для планування підйомів. Щоб забезпечити спортсменам додаткову безпеку та інформованість, функція ClimbPro показує інформацію про спуски.
  • Таймер відпочинку. Скористайтесь новою програмою Ultrarun з таймером активності для реєстрації часу, який ви провели в пунктах допомоги.
  • Гірський велосипед. Відстежуйте деталі кожної MTB поїздки зі спеціалізованими метриками для велоспорту у горах, а також показниками grit та flow для оцінки рівня складності трейла та для відстеження часу спуска. З кожною поїздкою, працюючи над покращенням цих даних, ви покращуєте свої результати.
  • Відновлення. Щоб залишатись у формі, дуже важливо у періоди між тренуваннями давати організму достатньо часу на відновлення. Після кожного тренування вбудована функція рекомендацій підкаже, скільки необхідно відпочити перед наступним інтенсивним тренуванням, враховуючи дані здоров’я та сну.
  • Рекомендовані тренування. Пристрій надає рекомендовані бігові та велосипедні тренування для вашого рівня фізичної підготовки на основі показників статусу тренування та тренувального навантаження.

При спільному використанні годинника Garmin Enduro та супутникового комунікатора inReach® Mini користувачі можуть швидко відправляти та отримувати повідомлення на своє зап’ястя, а також обмінюватись з рідними та близькими своїм місцеположенням, за яким вони можуть стежити, навіть під час довготривалих перегонів або тренувальних сесій на місцевості без стільникового покриття.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".