Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Системи стеження за собаками Garmin Alpha 100 вже в Україні

Перегляди: 869
Компанія «Навіоніка» повідомляє про надходження систем стеження за собаками Garmin Alpha 100 з GPS-трекером TT 15, європейська версія (арт.: 010-01041-51). Роздрібна ціна 24 276 грн! Офіційна гарантія 12 місяців.

Цей інноваційний пристрій уже давно зарекомендував себе, як незамінний помічник мисливця. При використанні нашийника TT 15, який оновлює місце розташування кожні 2,5 секунди, навігатор Alpha 100 одночасно відстежує до 20 собак і точно відображає трек кожної собаки, навіть під час бігу.

На яскравому і чіткому дисплеї Alpa діагоналлю 2.6” можна спостерігати поточне місце розташування собаки та його трек. А спеціальна сторінка "Dog Track" з компасом вказує на його поточне місцеположення. У разі необхідності можна використовувати функцію автоматичного масштабування сторінки карти, щоб усі собаки одночасно були показані на екрані. Собаки, які знаходяться занадто далеко і виходять за межі екрану при поточному масштабі, будуть позначені на полях. Для розвантаження екрану можна обрати режими "show all" (показати все), "show some" (показати частину) і "show none» (не показувати нічого) для визначення тривалості видимого треку для кожного собаки. Крім того, ви можете повідомити код треку собаки іншому користувачу, щоб він міг переглядати координати вашого собаки на своєму пристрої разом з компасом, що вказує на її місце перебування. Також можна дозволити іншій особі налаштовувати нашийник вашої собаки та керувати ним.

GPS-навігатор Garmin Alpha 100 з нашийником TT 15

Завдяки наявності у навігаторі Alpha 100 слоту для карт пам’яті microSD користувач може завантажувати додаткові карти, а також користуватись картами City Navigator® NT для автомобільної навігації від повороту до повороту. Alpha 100 має безкоштовну підписку на супутникові зображення BirdsEye терміном на 1 рік, що дозволяє завантажувати супутникові зображення на пристрій і використовувати їх разом з картами. Картографія Alpha містить основні географічні об'єкти, тож ви навіть зможете бачити, чи перетнув ваш собака, наприклад, струмок або сусіднє шосе.

Сучасні дані "Hunt Metrics" (показники полювання) допомагають відстежувати поведінку собаки для вибору необхідних прийомів дресування. Пристрій дозволяє переглядати час, відстань і загальні бали. Крім того, пристрій Alpha 100 підраховує, скільки разів було зафіксовано положення "on point" (у стійці) або "treed" (здобич на дереві).

Після того, як вам вдалося вистежити здобич, позначте локацію за допомогою Covey Counter – маршрутної точки, яка визначає точні координати, час доби та висоту, де була знайдена здобич, а також кількість птахів. Пристрій Alpha дозволяє зберігати та інші точки також, наприклад, "Truck" (машина) та "Lodge" (помешкання), щоб ви могли легко знайти дорогу назад після завершення полювання. В навігаторі Alpha також є окремі значки для позначення кормових полів, лабазів та інших об'єктів, що мають відношення до полювання.

Для навігатора Alpha розроблена спеціальна програма BaseCamp, в якій можна переглядати та організовувати карти, маршрутні точки, маршрути та треки, а також детально спланувати виїзд на полювання. Додатково, ця безкоштовна програма може використовуватись для створення пригод Garmin Adventures, якими можна поділитися з друзями, близькими та колегами-мисливцями. BaseCamp відображає дані топографічної карти в форматі 2-D або 3-D на екрані комп'ютера, включно з контурними лініями та профілями висот.

Alpha 100 належить до класу розумних пристроїв, а значить, він підтримує обмін даними між різними пристроями Garmin. Наприклад, GPS-навігатор Garmin DriveTrack 70 може приймати та показувати місцеположення вашого собаки на рухомій карті в режимі топографії або супутникових зображень, а також віддавати команди для навігації до поточного місця перебування собаки. Аналогічно, GPS-годинники серій fenix 3 / fenix 5 /fenix 6 можуть приймати дані про стан собаки та видавати попередження. Під час полювання пристрій Alpha 100 дозволяє організувати безпровідний обмін даними з сумісними приладами ваших друзів, наприклад, Oregon, Montana, GPSMAP 64 або з іншими пристроями ANT+ для координування спільних дій в реальному часі.

Якщо ви завантажите на свій ПК програму Basecamp з можливістю роботи в режимі BaseStation, він перетвориться на справжній центр управління для відстеження місцеположення собак (за наявності нашийників T5 / TT15 або T5 mini). Ви зможете переглядати актуальну інформацію GPS на великому екрані комп'ютера, що дуже зручно під час проведення пошуково-рятувальних операцій. Оскільки пристрій здатний приймати супутникові сигнали GPS, стеження триватиме навіть в зонах з відсутнім інтернетом та стільниковим зв'язком. На останок варто додати, що, як і решта приладів Garmin для активного відпочинку, навігатор Alpha 100 характеризується простотою використання, надійністю та міцністю, навіть у суворих умовах полювання. Пристрій володіє водостійкістю відповідно до стандарту IPX7 і може живитись від літієвого акумулятора. Безперервно Alpha 100 може пропрацювати до 20 годин. Час автономної роботи можна суттєво збільшити, якщо увімкнути на GPS-нашийнику енергозберігаючий режим.