Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Команда Garmin Team на Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2018

Перегляди: 415
22 квітня 2018 року в Києві пройшов міжнародний напівмарафон 8 Nova Poshta Kyiv Half Marathon. За оцінками організаторів, в цьому році в забігу взяли участь близько 11 000 спортсменів і любителів з 52 країн на основних дистанціях 2 км, 5 км і 21,0975 км.

Також, крім індивідуальних дистанцій, проводилися корпоративні, дитячі та естафетні забіги. Незважаючи на складніть дистанції, зумовленої сильним вітром та незвично теплою погодою, було встановлено одразу два рекорди траси:
  • Чоловіки: Анбеса Ленчо 1:02:56
  • Жінки: Вікторія Калюжна 1:13:43

Вітаємо українських спортсменів з Garmin Team та Top Runners: Віру Луценко, Игоря Кретова та Григорія Сундука з вдалим фінішем, а також Олексія Кононенко з призовим місцем в естафеті!

Команда Garmin Team - Віра Луценко

Команда Garmin Team - Игор Кретов и Григорій Сундук

До речі, відомий телеведучий та автор проекту «Зе Интервьюер» Анатолій Анатоліч, цього разу теж приєднався до підкорення напівмарафонської дистанції та фінішував з фірмовою посмішкою на вустах, вкотре популяризуючи спорт та здоровий спосіб життя на власному прикладі!

Анатолій Анатоліч - Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2018

Слідкуйте, спілкуйтесь та аналізуйте тренування в Garmin Connect разом з #garminteam! Просто введіть у вікні пошуку та приєднуйтесь:
Vera.Lu
IgorKretov
SundukGrigoriy
Kononenko_Oleksii
Anatoliyanatolich

Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2018