Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Компанія Навіоніка визнана кращою, завоювавши нагороду «Outstanding Marketing Performance 2018»!

Перегляди: 465
З 3 по 5 жовтня в м. Аліканте (Іспанія) пройшла щорічна конференція компанії Navico, провідного виробника морської навігаційної електроніки в світі. Учасниками конференції були незалежні дистриб'ютори брендів Lowrance, Simrad, B&G та С-Map в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід і Африка). Крім тренінгів, семінарів, практичного тестування і презентації нових моделей, однією з головних складових дистриб'юторської зустрічі було підведення підсумків роботи за 2018 рік.

Компанія «Навіоніка», ексклюзивний дистриб'ютор компанії Navico, була визнана кращою, отримавши нагороду «Outstanding Marketing Performance 2018» за видатні результати, професіоналізм і найефективнішу маркетингову діяльність в 2018 році!

Компанія Навіоніка визнана кращою, завоювавши нагороду Outstanding Marketing Performance 2018

Нагадаємо, що компанія «Навіоніка» отримує таку високу нагороди не вперше. Також команда компанії володіє нагородами «Award For Sales of Lowrance 2016» за краще зростання продажів Lowrance, «Overall Performance 2014» та «Most Improved Business 2013» за краще ведення бізнесу і «The Best Distributor 2007» - як кращий дистриб'ютор в світі.

Компанія Навіоніка визнана кращою, завоювавши нагороду Outstanding Marketing Performance 2018