Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Black Trophy - GPS-орієнтування на автомобілях

Перегляди: 493
logo OFFROADMANIACSЯкщо у вас ще немає планів на найближчі вихідні, пропонуємо відвідати досить незвичайний захід – Black Trophy від наших друзів з OFFROADMANIACS.

Це GPS-орієнтування по болотистій місцевості на автомобілях. Про себе члени клубу OFFROADMANIACS відгукуються, як про спільноту maniac'ов, яким будь-яке болото по коліно, а коліна починаються біля вух!

Компанія «Навіоніка» виступає партнером даного змагання. На переможця чекає цінний приз від торгової марки CTEK - зарядний пристрій СТЕК MXS 5.0 POLAR, а також спеціальні умови покупки товарів CTEK і Garmin для учасників і глядачів.

ЗУ CTEK MXS 5.0 Polar призначене для експлуатації в умовах сильного холоду. Підходить для зарядки акумуляторів снігоходів, квадроциклів, джипів і легкових автомобілів при температурі від -30°С до +50°С.

GPS-орієнтування на автомобілях Black Trophy

Змагання проходитиме 18 серпня з 10:00 до 20:00 та 19 серпня з 10:00 до 16:00. Точна локація буде відома сьогодні, попередньо це 30 км від Києва в районі Димера. Більше подробиць на сайті організаторів.

Карта - GPS-орієнтування на автомобілях Black Trophy