Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Кубок Києва «Осінній лящ – 2018»

Перегляди: 653
16 вересня на набережній Дніпра в центрі столиці між Пішохідним мостом і 4-й сходами пройшов традиційний Кубок Києва «Осінній лящ – 2018» з ловлі риби фідером, організований Інтернет-клубом «Дом Рыбака» і журналом «Світ рибалки».

У змаганнях взяли участь 58 любителів фідерної ловлі, які показали високу майстерність і прекрасні результати з донної ловлі.

Компанія Навіоніка виступила спонсором змагання і надала в якості головного призу - закидний ехолот Deeper PRO+ з Wi-Fi та GPS модулем, призначеним для пошуку риби з берега, човна або з криги в будь-який час року і на будь-яких водоймах.

Отже, призерами та номінантами 6-годинного фидерного марафону стали:

1 місцеМіщенко Сергій з уловом 9 кг 330 г. Нагороджений ехолотом Deeper PRO+, сертифікатом «2000UAH» від компанії Zemex-Metsui, фідерним вудилищем Brain Axent від компанії «Ібіс», ящиком універсальної фідерної прикормки від компанії Fish Dream та іншими рибальськими аксесуарами.

2 місцеГарбуза Сергій (6088 г). Нагороджений фідерним вудилищем Energy і катушкою Carp5 від компанії «Salmo – Україна», сертифікатом «1000UAH» від компанії Zemex-Metsui, ящиком універсальної прикормки від компанії Fish Dream та іншими рибальськими аксесуарами.

3 місцеОлефір Володимир (5984 г). Нагороджений фідерним комплектом Brain Apex від компанії «Ібіс», сертифікатом «500UAH» від Zemex-Metsui, ящиком універсальної прикормки від компанії Fish Dream та іншими рибальськими аксесуарами.
Переможці Кубка Києва Осінній лящ – 2018

BigFish – лящ вагою 1 кг 760 г – Ивушкин Юрій. Нагороджений фідерною катушкою Daiwa Ninja від компанії BEREG (мережа магазинів «Рибалка»).

Також призів та аксесуарів від компанії «Ібіс» удостоїлися Корніюк Тарас, Кислер Олександр та Слизенко Ігор, які заняли 4, 5 та 6 місця відповідно, а фартухи Zemex отримали володарі 5, 7 і 12 місць.

Номінації «13 місце» - Ісько Олександр (2305 г), «Рибалка соня» - Голубцова Людмила (546 г), «Молоде дарування» - Король Єва (370 г) - нагороджені підсаками Brain, аксесуарами від «Ібіс» і «Рыболов-любитель», а «Приборкувач бичків» - Яковенко Микита (383 г) - котушкою Tactics від компанії Balzer.

Представниці прекрасної статі – Валерко Людмила, Валерко Ірина, Висоцька Марина - премійовані поляризаційними окулярами Balzer, а суддівська бригада - заточками Balzer для гачків!

Кубок Києва з фідерної ловлі Осінній лящ 2018

Кубок Києва з фідерної ловлі Осінній лящ 2018

Кубок Києва з фідерної ловлі Осінній лящ 2018

Кубок Києва з фідерної ловлі Осінній лящ 2018

Кубок Києва з фідерної ловлі Осінній лящ 2018

Кубок Києва з фідерної ловлі Осінній лящ 2018

Більше фото з Кубку Києва «Осінній лящ – 2018»