Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Оновлені смарт-ваги Garmin Index S2

Перегляди: 726
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала оновлену модель інтелектуальних вагів Index S2 з суттєво покращеною точністю, функцією графіка тенденцій коливання ваги, оновленим дизайном та великою кількістю біометричних даних.

смарт-ваги Garmin Index S2

Інтелектуальні ваги Index S2 показують вагу, різницю між поточним та попереднім зважуваннями, процент жиру в організмі, м’язову масу, кісткову масу та процент води в організмі й демонструють графік маси тіла за останні 30 днів, дозволяючи власнику побачити тенденцію та визначити фактори, що впливають на вагу. Щоб допомогти користувачам правильно спланувати свій день Index S2 має спеціальний віджет погоди. Користувачі можуть переглядати лише необхідну інформацію для досягнення поточних цілей, активуючи та деактивуючи певні віджети.

Завдяки простим інструкціям у додатку Garmin Connect прилад дуже легко налаштовується і потім автоматично синхронізується з обліковим записом Garmin Connect через Wi-Fi без телефона. Вага та біометричні дані легко інтегруються у додаток Garmin Connect, де можна переглядати статистику й тенденції за день, тиждень, місяць та рік. Смарт-ваги Index S2 підтримують облікові записи до 16 користувачів, тому їх можуть використовувати члени цілої команди або родини.

Ваги мають кольоровий LCD-дисплей з високою роздільною здатністю 390 х 390 пікселів та відмінною якістю зображення. Компактний пристрій з оновленим дизайном поставляється в чорному або білому кольорі. Розміри приладу становлять лише 32 x 31 x 2,8 см, тому він підійде до будь-якого інтер'єру. Ваги Index S2 працюють від батарей ААА до 9 місяців.



Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".