Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує мініатюрні годинники Lily з функціями спостереження за здоров’ям

Перегляди: 2954
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала мініатюрні жіночі смарт-годинники Lily з розширеним комплексом функцій для контролю здоров'я та інтелектуальними повідомленнями. До колекції Lily увійшли 6 моделей, кожна з яких має захисне скло з унікальним візерунком. Одним дотиком власниця вишуканого аксесуара активує яскравий сенсорний екран, на якому можна переглядати показники здоров’я та інтелектуальні повідомлення.

Розумний годинник Lily пропонується у двох варіантах виконання – спортивному та класичному. Класичні моделі мають ремінець, виконаний з натуральної італійської шкіри, що відмінно гармонує з вінтажними візерунками на дисплеї годинника. Спортивні модифікації Lily отримали більш лаконічний дизайн з яскравими ремінцями, виконаними з гіпоалергенного силікону.

Garmin Lily

На невеликому екрані годинника, розміри якого становлять 2,5 x 2,1 см можна зручно переглядати не лише інформацію про свою активність протягом дня, вести підрахунок пройдених кроків, хвилин інтенсивних занять та витрачених калорій, але і контролювати стан свого здоров'я. Lily – це елегантний помічник на вашому зап'ясті, який допоможе краще розуміти власний організм, спостерігаючи за диханням, показниками пульсоксиметра, рівнем енергії, менструальним циклом, вагітністю, водним балансом, рівнем стресу, сном та частотою пульсу, включно з попередженнями про зависоку або занизьку частоту пульсу.

Якщо ви займаєтесь йогою, пілатесом, відвідуєте тренажерний зал або бігаєте на свіжому повітрі, спортивні годинники Garmin Lily точно зафіксують ваші спортивні досягнення та будуть мотивувати вас покращувати свої показники. Годинники захищені від впливу води за стандартом 5 АТМ та витримують короткочасне занурення на глибину до 50 м.

Garmin Lily

Серед розмаїття різнокольорових рішень корпусу та матеріалів ремінця ви обов'язково підберете саме ту модель смарт-годинника Garmin Lily, яка доповнить ваш унікальний образ.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".