Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Нові додатки від Garmin дозволять передивлятися дані глюкометра Dexcom

Перегляди: 964
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала додатки Dexcom Connect IQ, які дають можливість людям, що мають цукровий діабет 1 та 2 типу та користуються глюкометром безперервної дії (ГБД) Dexcom G61 швидко переглядати рівень і динаміку зростання глюкози - навіть під час тренування - прямо на сумісному смартгодиннику або велокомп’ютері Garmin.2

Користувачі з цукровим діабетом зможуть переглядати дані глюкометра безперервної дії Dexcom на своїх смартгодинниках або велокомп'ютерах Garmin, навіть під час тренування

Протягом дня

Доступний для широкого асортименту смартгодинників Garmin, додаток Dexcom Connect IQ3 надає людям з діабетом додатковий спосіб перегляду рівня глюкози прямо з зап’ястка. Навіть коли під рукою нема смартфона4, додаток дозволяє бачити рівень глюкози та динаміку зростання, щоб отримати краще уявлення про те, в який бік рухаються показники, а також тригодинну історію рівня глюкози.

Протягом тренування

Під час бігу, їзди на велосипеді або інших пригод поле даних Dexcom Connect IQ3 дає людям з діабетом додатковий спосіб перегляду рівня глюкози та показників продуктивності в одному місці, щоб вони могли краще зосередитись на тренуванні. Під час тренувань чи змагань із сумісним смартгодинником або велокомп'ютером Edge® користувачі можуть стежити за своїм рівнем глюкози та тенденціями, а також за показниками продуктивності прямо на своєму пристрої Garmin, не виймаючи смартфона з кишені.4

"Залучення наручних пристроїв та велокомп'ютерів Garmin до екосистеми ГБД Dexcom є чудовим рішенням для користувачів Dexcom, які тепер мають змогу легко переглядати та контролювати рівень глюкози за допомогою свого улюбленого пристрою Garmin", — сказав Джейк Ліч, головний технологічний директор Dexcom. "Garmin є нашим першим партнером, чиї пристрої підключаються до Dexcom G6 за допомогою нашого нового АПІ в режимі реального часу. Це допомагає підкреслити цінність інтегрованого ГБД та виокремити Dexcom G6 як найпотужнішу та розумнішу ГБД систему у світі".

Додатки Dexcom Connect IQ вже доступні для завантаження з магазину Connect IQ для користувачів у США.

1 Продається окремо.
2 Сумісні пристрої: fēnix® 6S Pro і Sapphire, fēnix 6 Pro і Sapphire, fēnix 6X Pro і Sapphire, fenix 6 Solar, vívoactive® 4, MARQ®, Venu® Sq – Music Edition, Venu 2, Forerunner® 245 Music, Forerunner 745, Forerunner 945, Forerunner 945 LTE, quatix® 6, tactix® Delta, Edge 530, Edge 830, Edge 1030 та Edge 1030 Plus. Скоро будуть сумісні: fenix 6/6S, Venu, Venu Sq, серія Legacy, Forerunner 245 та Enduro. Велокомп'ютери Edge сумісні лише з полем даних Dexcom Connect IQ.
3 Додатки Dexcom Connect IQ відображаються лише на другорядних екранах даних від глюкометра Dexcom і призначені лише для пасивного моніторингу. Додатки Dexcom Connect IQ не покликані замінити ГБД систему Dexcom або методи самоконтролю відповідно до рекомендацій лікаря. Усі терапевтичні рішення, включаючи ті, що стосуються розрахунку доз інсуліну або інших лікарських засобів, не повинні ґрунтуватися на даних, відображених у додатках Dexcom Connect IQ.
4 Сумісні смартфони повинні мати з'єднання для передачі даних і знаходитися у радіусі дії Bluetooth як до Dexcom G6, так і до смартгодинників Garmin або велокомп’ютерів Garmin Edge.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".