Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує нові ехолоти Garmin Striker Vivid

Перегляди: 3461
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала нову серію ехолотів Striker Vivid з сучасними ехолокаційними технологіями та вдосконаленими дисплеями з додатковими кольоровими палітрами. Новинки забезпечують ще легший пошук об'єктів та перегляд підводного середовища.

До нової серії Garmin STRIKER Vivid увійшли моделі з яскравими кольоровими дисплеями діагоналлю 4, 5, 7 та 9 дюймів. Ехолоти STRIKER Vivid поділяються на дві версії — з боковим скануванням SideVü або без нього. Моделі STRIKER Vivid 4cv, 5cv та 7cv включають трансдьюсер GT20 для вбудованого традиційного ехолота Garmin CHIRP та скануючого ехолота CHIRP ClearVü. У старших моделях STRIKER Vivid 7sv та 9sv передбачено бокове сканування — у них є трансдьюсер GT20 для вбудованого традиційного ехолота Garmin CHIRP, а також скануючих ехолотів CHIRP ClearVü та CHIRP SideVü.

Garmin анонсує нові ехолоти Garmin Stiker Vivid

Завдяки використанню передових технологій Garmin CHIRP, CHIRP ClearVü та SideVü на екрані ехолотів STRIKER Vivid відображаються чіткі «арки», що позначають рибу та забезпечують чудовий поділ цілей.

Високочутливий GPS-приймач у пристроях серії Vivid дозволяє рибалкам не лише бачити рибу та підводні об'єкти під судном, але і швидко позначати улюблені місця риболовлі й особливості підводного рельєфу (корчі, причали та інші об'єкти), щоб мати можливість повернутись до них пізніше. За допомогою вбудованого GPS-приймача можна також планувати і створювати маршрути, переглядати швидкість судна.

Користувачі STRIKER Vivid можуть створювати власні рибальські HD-карти, використовуючи вбудовану програму Quickdraw Contours, яка дозволяє промальовувати власні карти водойм. Якщо активувати функцію під час руху човна, користувач зможе бачити на екрані приладу контури з позначками. При цьому не потрібно припиняти риболовлю — результати миттєво відображаються на екрані STRIKER Vivid. Потім своїми картами можна поділитися з користувачами спільноти Garmin Quickdraw™.

Завдяки вбудованому Wi-Fi в моделях STRIKER Vivid 7" і 9" користувачі можуть підключатися до безкоштовного додатка ActiveCaptain для передачі маршрутних точок та отримання інтелектуальних повідомлень, які відображаються прямо на екрані пристрою (у тому числі, повідомлення про оновлення програмного забезпечення з удосконаленими функціями).

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".