Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує нове покоління годинників для дайвінгу Descent Mk2

Перегляди: 684
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала нову екосистему пристроїв для дайвінгу, до якої увійшли преміальні годинники Descent Mk2, Descent Mk2i та передавач Descent T1. Годинник серії Descent Mk2 — це фактично комп’ютер для занурення у форм-факторі преміального смарт-годинника оснащений функціями для мультиспорту та інтелектуальними функціями.

Новинки отримали збільшений до 1,4 дюймів дисплей у порівнянні з попередньою моделлю Descent Mk1, який забезпечує відмінну читаність при будь-якому освітленні, під водою і над водою, годинники оснащені герметичними індуктивними кнопками та сапфіровим склом.


Garmin Descent Mk2

Дайвінг-комп’ютер Descent Mk2i при підключенні до нового передавача Descent T1, за допомогою революційної технології Garmin SubWave™, постійно слідкує за тиском у кисневому балоні, залишками повітря та споживанням газової суміші. Годинник підтримує одночасне підключення до п’яти передавачів Descent T1 та дозволяє відстежувати інших водолазів у радіусі 10 метрів, що робить пристрої Descent Mk2i та Descent T1 ідеальним рішенням для інструкторів.

Серія Descent Mk2 підтримує безліч режимів для занурень з однокомпонентною або багатокомпонентною газовою сумішшю (включаючи нітрокс, тримікс та 100% O2). Серед профілів для дайвінгу можна обрати глибиномір (Gauge), фридайвінг, дайвінг-полювання та режим регенеративного дихального апарата з замкнутою системою. Годинники оснащені підводним тривісним компасом і показують глибину, час занурення, температуру, NDL/TTS, швидкість підйому/спуску, газову суміш, PO2, N2, інформацію про декомпресію/зупинку, час доби тощо.

Комп'ютери для дайвінгу Descent Mk2 та Descent Mk2i підтримують найпопулярніші повсякденні функції розумних годинників Garmin, мають преміальний функціонал для мультиспорту з використанням декількох супутникових навігаційних систем, передзавантажені топографічні карти з назвами трас і рейтингами складності для режиму «гольф», сотні завантажених локацій для дайвінгу, підтримують безконтактні платежі Garmin Pay, зберігання музики, оснащені пульсометром Elevate та пульсоксиметром Pulse Ox для моніторингу кисню у крові. А синхронізація зі супутниковим комунікатором inReach дозволяє відправлення інтерактивних SOS повідомлень, відстеження місцеположення та оновлення метеорологічних прогнозів прямо з годинника.

Descent Mk2 та Descent Mk2i працюють до 16 днів в режимі смарт-годинника та до 80 годин в режимі дайвінгу. Модель Descent Mk2i забезпечує до 32 годин роботи при синхронізації з передавачем Descent T1. Пристрій T1 водозахищений за стандартом 11 ATM та працює до 100 годин в режимі дайвінгу від батареї CR123, яка легко замінюється.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".