Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Розпочніть гру разом з годинником Garmin Instinct Esports!

Перегляди: 534
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала годинник Garmin Instinct Esports, який має спеціальний профіль для комп'ютерного спорту і дозволяє користувачам відстежувати, аналізувати та передавати свої біометричні показники під час гри.

Незвичний смарт-годинник Instinct Esports з екстравагантним чорно-червоним дизайном має висококонтрастний дисплей. При сполученні з сумісним смартфоном можна переглядати розумні оповіщення (електронні листи, текстові повідомлення та попередження) прямо на дисплеї Instinct Esports, залишаючись на зв'язку під час гри.

Garmin Instinct Esports

Перед початком змагання обирайте заняття «Кіберспорт» і перевірена технологія пульсометра на зап'ясті буде аналізувати та показувати вам частоту пульсу та рівень вашого стресу одночасно з часом доби і таймером гри. По аналогії з іншими спортивними змаганнями, активне спостереження за стресом і частотою пульсу в реальному часі дозволить більш ефективно керувати фізичними та розумовими ресурсами і краще фокусуватися на змаганні.

Після завершення ігрової сесії можна синхронізувати своє заняття з безкоштовним додатком Garmin Connect для перегляду, зберігання та аналізу даних, щоб дізнатися, яким чином організм реагує на різні ігрові ситуації.

Обравши заняття «Кіберспорт», гравці можуть використовувати інструмент для потокової передачі даних STR3AMUP!, розроблений компанією Garmin. Новий інструмент дозволяє передавати частоту пульсу і рівень стресу, а також вбудовувати ці дані в потокову передачу відео або записів за допомогою накладень, які налаштовуються. Відображаючи цю інформацію, гравці спілкуються зі своєю аудиторією і демонструють вплив напруженої гри на свої фізичні і розумові показники. Завдяки STR3AMUP! глядачі стають ближче до улюбленого гравця або команди.

Смарт-годинник Instinct Esports підтримує найпопулярніші повсякденні функції розумних годинників Garmin, має функціонал для мультиспорту з використанням декількох супутникових навігаційних систем та  оснащений пульсометром Elevate.
Garmin Instinct Esports

Годинник Garmin Instinct Esports працює до 80 годин роботи в режимі кіберспорту та до 14 днів в режимі смарт-годинника. Пориньте у гру, не турбуючись про часту підзарядку свого гаджета.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".