Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує оновлені Venu 2 та Venu 2S

Перегляди: 715
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, доповнила колекцію популярних годинників Venu оновленими моделями Venu 2 та Venu 2S, Вони першими отримали нові функції «Спортивний вік» та «Бали якості сну», які дозволять користувачам більш глибоко та усвідомлено оцінити загальний стан свого організму.

Garmin Venu 2 / 2S

Нові функції та характеристики серії годинників Venu 2

  • Два варіанти розміру і декілька варіантів забарвлення.
  • Бали сну та інформація від Firstbeat AnalyticsTM.
  • Функція «Спортивний вік» оцінює вік вашого організму на основі реального віку, активності, частоти пульсу в стані спокою та відсотка тілесного жиру (для користувачів інтелектуальних вагів Garmin Index) або індекс маси тіла.
  • Функція «Health SnapshotTM» (стисла інформація про здоров'я) дозволяє записувати та зберігати основні показники здоров'я та обмінюватись ними.
  • Профілі занять для скелелазіння в закритих приміщеннях, боулдерінгу і туризму.
  • Високоінтенсивні інтервальні тренування для спалювання жиру (HIIT) з анімацією на екрані допоможуть отримати кращі результати за менший час.
  • Вдосконалений профіль анімованих силових тренувань із зображенням схеми м'язів і розширеними тренувальними можливостями.
  • Збільшений період роботи батареї з швидкою зарядкою та енергозберігаючим режимом (Venu 2: до 11 днів в режимі смартгодинника; Venu 2S: до 10 днів в режимі смартгодинника).


Garmin Venu 2 / 2S

Функція розширеного спостереження за сном у годинниках Venu 2 та Venu 2S дозволяє відстежувати стадії легкого, глибокого і швидкого сну, а також рух уві сні, показання пульсоксиметра та дихання. За допомогою нової функції балів якості сну від Firstbeat Analytics, користувачі можуть отримати цифрове зображення якості та кількості свого cну за останню добу. Ці дані, а також персональні рекомендації щодо покращення сну, можна переглянути на екрані годинника і в додатку Garmin Connect.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".