Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Компанія Garmin анонсує сонар Panoptix LiveScope

Перегляди: 421
Garmin Panoptix LiveScopeКомпанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсує унікальний сонар Panoptix LiveScope, який забезпечує таку відмінну роздільну здатність і такі чіткі зображення структури, наживки і риби, ніж будь-коли раніше.

Зображення, яке надає Panoptix LiveScope, настільки легко інтерпретується, що можна з легкістю розрізнити види риби на екрані ехолота.

Трансдьюсер Panoptix LiveScope має два режими відображення - LiveScope Down та LiveScope Forward, між якими можна швидко перемикатися, в залежності від ситуації.

Режим LiveScope Down дозволяє вам бачити динамічне зображення всього, що відбувається під човном з неймовірною деталізацією на глибині до 200 футів (61 м), навіть якщо ваш човен нерухомий.

Режим LiveScope Forward дозволяє вам бачити динамічне зображення з неймовірною деталізацією навколо човна до 200 футів (61 м), навіть якщо ваш човен нерухомий.

Garmin Panoptix LiveScope

Система Panoptix LiveScope включає компактний модуль «чорний ящик» GLS 10 з трансд'юсером LVS32, а також коннектор plug-and-play для підключення до морської мережі Garmin та інтеграції в єдину систему з сумісним картплоттера. Також, в комплект входить втулка для троллінгового мотора і кріплення на транец. Panoptix LiveScope сумісний з мультифункціональними дисплеями GPSMAP® 8400/8600, GPSMAP 7400/7600, GPSMAP 10X2 / 12X2, GPSMAP 10X2 / 12X2xsv Touch та GPSMAP 7X2 / 9X2, а також ECHOMAP ™ Plus 7Xcv / 7Xsv / 9Xsv.



Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектора, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компания "Навіоніка"