Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin Україна анонсує запуск сервісу безконтактних платежів Garmin Pay

Перегляди: 504
Garmin Україна анонсує запуск сервісу безконтактних платежів Garmin Pay24 июля 2018 года Garmin Украина анонсує запуск сервісу безконтактних платежів Garmin Pay.

«Аналогічно Apple Pay та Google Pay, які нещодавно стартували на українському ринку, наша технологія дозволяє здійснювати оплату товарів і послуг за допомогою прив'язки банківських карт до пристроїв Garmin, - каже Володимир Бурдико, директор з маркетингу компанії «Навіоніка», офіційного дистриб'ютора Garmin на території України. - Першим банком, який запустив Garmin Pay в Україні став ПриватБанк. Дуже скоро ми чекаємо проходження сертифікації ще 12 банків. Технологія протестована і працює бездоганно, ставши ще однією перевагою «розумних годинників» Garmin перед конкурентами».

Технологія Garmin Pay використовує датчик NFC і працює з картами Visa та MasterCard. Для оплати покупки достатньо ввести пароль і прикласти годинник до відповідного терміналу. На сьогоднішній день Garmin Pay підтримують годинники Garmin серій fenix ​​5 Plus, vivoactive 3, vivoactive 3 Music, Forerunner 645 та Forerunner 645 Music. Окрім технології безконтактної оплати, гаджети вимірюють пульс, мають GPS / ГЛОНАСС датчики, аналізують тренування, дозволяють слухати музику і відображають повідомлення в залежності від моделі.

Практично всі майбутні моделі мультиспортивних смарт-годинників Garmin будуть оснащені технологією безконтактних платежів.

Для того, щоб активувати Garmin Pay на своєму годиннику потрібно просто додати банківську карту в спеціальному меню безкоштовного мобільного додатку Garmin Connect. Детальніше у відео від ПриватБанк:


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектора, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка"