Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Нове оновлення для Lowrance Elite Ti, HDS Carbon та HDS Gen3 (18.2)

Перегляди: 662
Вийшло нове оновлення програмного забезпечення для Lowrance Elite Ti, HDS Carbon и HDS Gen3 (18.2), яке включає створення карт в реальному часі, підключення до мобільного телефону (тільки для HDS Carbon) і розширену інтеграцію з двигуном.

Важливо!
Перед установкою оновлень зв'яжіться з технічною підтримкою по телефону (044) 299-85-06, для уточнення чи є ваша прошивка стабільною, щоб уникнути втрати російськомовного пакета. Файли програмного забезпечення не містять Російський мовний пакет.

Завантажити оновлення:

Завантажити для HDS CARBON | Завантажити для HDS Gen3 | Завантажити для Elite Ti

Нові функції:

  • Genesis Live Charting (Elite Ti / HDS Gen3 / HDS Carbon)

    Нове оновлення програмного забезпечення додає Genesis Live Charting до дисплеїв Lowrance, надаючи відображення карт в режимі реального часу. Genesis Live використовує цифрові показники глибини для створення контурів, завдяки чому вона дуже проста у використанні. Користувачі можуть керувати прозорістю контуру, щільністю контурів, намальованих на екрані, з інтервалом до 0.5 фута, палітрою кольорів, для відображення глибин і багатьом іншим. Карти Genesis Live можуть бути збережені на SD-карту для подальшого використання.

    Genesis Live Charting (Elite Ti / HDS Gen3 / HDS Carbon)
  • СМС і пропущені дзвінки на екрані ехолота (HDS Carbon)

    Оновлення програмного забезпечення дозволяє користувачам швидко і легко поєднувати свій смартфон з підтримкою Bluetooth з HDS Carbon для виведення текстових повідомлень і дзвінків на екран ехолота. Функції Android включають відображення і відповідь на вхідні текстові повідомлення, створення нового повідомлення і створення шаблонів повідомлень, а також доступ до історії повідомлень і журналів викликів. Функції iOS включають відображення текстових повідомлень і журнал дзвінків.

    СМС і пропущені дзвінки на екрані ехолота Lowrance HDS Carbon
  • Розширена інтеграція з двигуном

    В попередньому оновленні ПЗ Lowrance 18.1 вже з'явилася інтеграція двигунів Yamaha з ехолотами/картплоттерами HDS Carbon та HDS Gen3. Нове програмне забезпечення 18.2 розширює цю функціональність до 7, 9 і 12-дюймових ехолотів Elite Ti, а також додана можливість калібрування двигуна і функція сигналізації. Додатково, для цих моделей МФД реалізована підтримка моторів Evinrude. При підключенні через NMEA 2000 до блоку контролю Evinrude доступ до функцій автоматично розблокується, і інформація легко доступна збоку на екрані. Інтеграція мотора Evinrude включає в себе моніторинг рівня рідини, розширену конфігурацію двигуна і підготовку двигуна до зими.

    Розширена інтеграція з двигуном