Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

CTEK TIME TO GO - переможець в тесті від AutoBild

Перегляди: 729
Зарядний пристрій CTEK CT5 TIME TO GO визнаний кращим за результатами тестування незалежної престижній компанії GTÜ на замовлення журналу AutoBild, найбільшого і найбільш шанованого в Європі автомобільного журналу з читацькою аудиторією понад 600 000 чоловік в Німеччині, Швейцарії та Австрії.

У тесті взяли участь 14 різних зарядних пристроїв, включаючи такі бренди, як Noco, Gys & Bosch. ЗП CTEK CT5 TIME TO GO набрав 448 з можливих 500 балів і отримав нагороду"Highly Recommended".

TIME TO GO набрав максимальну кількість балів на етапах, де пройшла перевірку якість заряду і утримання заряду і вразив тестувальників своїм автоматичним визначенням заряду батареї, загальною якістю заряду батареї і здатністю заряджати глибоко розряджені батареї.

Подивитися результати тесту

Зарядний пристрій CTEK TIME TO GO - переможець в тесті від AutoBild

2018 рік був відмінним роком для CT5 TIME TO GO! Зарядний пристрій виграв аналогічні порівняльні тести, проведені німецьким журналом AutoClassic та британським спеціалізованим журналом Auto Express.

Ця нагорода є свідченням не тільки неперевершеною технології, використовуваної в наших зарядний пристрій, але і безпеки та зручності використання зарядного пристрою CT5 TIME TO GO, яка найкращим чином відповідає потребам сучасних автомобілістів.

Зарядний пристрій CTEK CT5 TIME TO GO — це перший зарядний пристрій в світі, який з точністю може розрахувати час завершення зарядки батареї. Це повністю автоматизований зарядний пристрій, що забезпечує зарядний струм для батарей 12V від 20Ач до 160Ач.

Про компанію СТЕК
Шведська компанія CTEK SWEDEN AB займається розробкою і виробництвом зарядних пристроїв для акумуляторних батарей всіх видів транспорту. Офіційний партнер і постачальник зарядних пристроїв для таких відомих автомобільних гігантів як Aston Martin, Bentley, Ferrari, Harley Davidson, Lamborghini, Maybach, MAN, Maserati, Mercedes Benz, Porsche, Scania, Yamaha та інших.