Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представляє нову серію навігаторів dēzl зі збільшеним дисплеєм для вантажівок

Перегляди: 543
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала запуск навігаторів dēzl OTR700/800/1000 зі збільшеним дисплеєм для вантажівок. Нова серія Garmin dēzl оснащена 7-, 8- або 10-дюймовим сенсорним HD дисплеєм, з можливістю відображення у альбомному або книжному режимах1. Навігатор пропонує індивідуальну маршрутизацію2 з урахуванням габаритів та ваги вантажівок і причепів.

Інноваційна функція популярних маршрутів для вантажних автомобілів вказує маршрути, які зазвичай використовуються далекобійниками. Просто введіть параметри вашої вантажівки (розміри, вага, тип вантажу) і пристрій розрахує маршрути спеціально для вашої машини й вантажу. Новий модельний ряд dеzl має краще в галузі керівництво з навантаження-розвантаження, так при наближенні до пункту призначення, dеzl показує потенційні зони завантаження або місця зберігання, уточнюючи куди саме вам потрібно їхати.

Вбудована бездротова технологія Bluetooth дозволяє синхронізувати сумісний смартфон з навігатором Garmin dēzl для здійснення дзвінків не відриваючи рук від керма в режимі hands-free, а голосовий помічник dеzl відповідає на ваші усні запити, щоб ваші очі залишалися зосередженими на дорозі. Автонавігатор dеzl надає корисні повідомлення для водіїв вантажівок щодо висоти мостів, обмеження ваги, попереджає про круті повороти, спуски і тд., а попередньо завантажений каталог сервісів для вантажівок та інформація про місця паркування допомагають далекобійникам максимально використовувати кожну зупинку. Вбудоване підключення Wi-Fi дозволяє легко оновлювати карти і програмне забезпечення без використання комп'ютера.

Garmin анонсує нову серію навігаторів dezl OTR700/800/1000

При підключенні до мобільного додатка Garmin Drive™4, водії вантажівок можуть отримати доступ до дорожнього трафіка у реальному часі, переглянути погоду, актуальні ціни на паливо та оновлення камер дорожнього руху. Крім того, до GPS-навігаторів можна підключати бездротові камери заднього виду Garmin5 або камери інших виробників6. Серія dēzl також працює з пристроєм Garmin eLog™ сумісним з сервісом ELD7 для контролю режиму праці та відпочинку водія.

Навігатори оснащені кількома варіантами кріплення, включаючи магнітне кріплення, кріплення на гвинтах та 1-дюймовий кульковий адаптер з AMPS-пластиною, сумісний з системами кріплення RAM3.

1 Книжна орієнтація доступна лише для моделей з 8- та 10-дюймовими екранами.
2 Не доступний для всіх країн. Введення характеристик вантажівки не забезпечує врахування всіх параметрів на всіх автошляхах. Завжди покладайтеся на дорожні знаки та стан доріг.
3 dēzl OTR700 поставляється лише з кріпленням на присосках; dēzl OTR800/1000 поставляється з посиленим присоском, кріпленням на гвинтах та 1-дюймовим кульковим адаптером із AMPS-пластиною.
4 Для використання цієї функції необхідно завантажити додаток Garmin Drive на ваш смартфон із підтримкою Bluetooth.
5 Камера заднього виду продається окремо; dēzl OTR700 сумісний з Garmin BC30, dēzl OTR800/1000 сумісні з Garmin BC35.
6 Доступно лише для моделей dēzl OTR800 та dēzl OTR1000 і знадобиться магнітне кріплення з аксесуаром для входу відео (продається окремо).


Про компанію «Garmin»

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".