Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представила ексклюзивну версію годинника fеnix 6S Pro Solar Women of Adventure Edition

Перегляди: 516
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила ще одну версію компактного годинника Garmin fеnix 6S Pro Solar у рамках PR-кампанії Women of Adventure. Новинка присвячена жінкам, які йдуть за покликом серця й не уявляють свого життя без пригод.

Годинник Garmin fеnix 6S Pro Solar Women Adventure Edition

Годинник Garmin fēnix 6S Pro Solar Women of Adventure Edition покликаний з одного погляду на зап’ястя надихати спортсменок та мандрівниць будь-якого типу досягати нових висот. Проєкт Women of Adventure (жінки у пошуках пригод) був створений, щоб ділитися історіями представниць прекрасної статі та вшанувати сміливих, безстрашних, мужніх, цікавих і самовідданих жінок зі всього світу. 

Завдяки технології підзарядки від сонця Garmin fеnix 6S Pro Solar забезпечує збільшений час безперервної роботи, дозволяючи своїм власницям довше займатись улюбленою справою. Мультиспортивний годинник fеnix 6S Pro Solar Women of Adventure Edition має компактний корпус, вишуканий безель навколо екрану кольору «аметист» гармонійно поєднується зі світло-сірим ремінцем. Циферблат з логотипом Women of Adventure додає пристрою індивідуальності та створює єдиний неповторний стиль годинника.

Спортивний режим «Серфінг» дозволяє відстежувати загальний час занять, кількість хвиль, максимальну швидкість та найдовшу хвилю. При використанні камери Surfline® користувачі зможуть завантажувати відеозапис свого тренування в обліковий запис Surfline та переглядати його за допомогою опції Surfline Sessions™.

Режим «Гірський велосипед» дозволяє відстежувати цифрові показники, які можна покращувати з кожним новим тренуванням. У розпорядженні користувачок детальна інформація про кожну велосипедну поїздку, а також спеціальні показники “Grit” (рівень складності траси) та “Flow” (плавність спуска).

Режим «Скелелазіння у закритих приміщеннях» надає такі дані як кількість пройдених маршрутів, час занять, вертикальні підйоми, рівень важкості кожної траси та інші.

Годинник Garmin fеnix 6S Pro Solar оснащений топографічними картами TopoActive Europe, картами 2000 гірськолижних курортів та включає більш ніж 41 000 полів для гольфа по всьому світу. Пристрій має безконтактні платежі Garmin Pay™ та дозволяє зберігати у пам’яті до 2000 музичних композицій. Завдяки вбудованому пульсоксиметру fеnix 6S Pro Solar допоможе спостерігати за здоров’ям, а також оцінює рівень стресу, періоди легкого, глибокого та швидкого сну й надає персональні рекомендації.

Більш компактний fеnix 6S Pro Solar забезпечує до 9 днів без підзарядки в режимі смарт-годинника у закритих приміщеннях та до 10,5 днів за умови перебування на відкритому повітрі не менше 3 годин на день.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".