Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Новинка для тріатлону та бігу від Garmin: годинник Forerunner 745

Перегляди: 503
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила оновлений годинник Forerunner 745 для тріатлону та бігу. Гаджет надає деталізовані дані та плани тренувань, розумні повідомлення та має безліч корисних функцій. Триатлети можуть легко переходити від одного виду спорту до іншого, натиснувши лише на одну кнопку.

Головним призначенням нового годинника для тріатлону Forerunner 745 є допомога спортсменам підготуватися до змагань або тренувального циклу. Тому цей пристрій пропонує інструменти для відстеження основних спортивних показників від Firstbeat Analytics (VO2 max, тренувальне навантаження, статус тренування, аеробний та анаеробний ефект тренування). Якщо під'єднати годинник до пульсометра Running Dynamics Pod або сумісного нагрудного кардіодатчика, наприклад, до нового HRM Pro, можна переглядати повну бігову динаміку, включаючи частоту кроків, довжину кроку та інші дані на екрані свого годинника.

На велотренуваннях годинник продемонструє такі дані як баланс лівої та правої педалі, час у позиції стоячи та сидячи, зміщення центру платформи та фазу потужності. Під час плавання Forerunner 745 відстежуватиме дистанцію, кількість та частоту гребків, темп, персональні рекорди тощо. В залежності від складності тренувань, вдосконалена функція для визначення часу відновлення підкаже, скільки необхідно відпочити перед наступною сесією важких тренувань. Традиційно годинник спостерігає за рівнем стресу, сном та щоденною активністю, допомагаючи своїм господарям краще відновлювати сили та тренуватись ефективніше.

Годинник для тріатлону та бігу Forerunner 745

Мультиспортивний Forerunner 745 автоматично синхронізує заняття у приміщенні й на відкритому повітрі у Garmin Connect або у сторонніх сервісах, включаючи TrainingPeaks®, TrainerRoad та інші. Безкоштовні тренувальні плани Garmin Coach формуються для вас індивідуально на основі ваших цілей та фізичної форми. Користувачі можуть обрати програму підготовки для дистанцій 5 км, 10 км або півмарафону, а також обрати, з ким із досвідчених тренерів вони будуть займатись – Jeff Galloway, Greg McMillan або Amy Parkerson-Mitchell.

Плануйте й завантажуйте маршрути за допомогою інструменту для створення дистанцій у безкоштовному додатку Garmin Connect та синхронізуйте їх з Forerunner 745. Ця функція використовує популярні маршрути Trendline™, щоб запропонувати вам кращі траси, дороги і стежки, які велосипедисти та бігуни обирають найчастіше.

Насолоджуйтесь улюбленими треками на пробіжці, залишивши телефон вдома. Пристрій дозволяє зберігати у своїй пам’яті до 500 пісень та синхронізувати свої списки відтворення з популярними музичними сервісами. Сплачуйте за покупки своїм годинником за допомогою безконтактних платежів Garmin Pay.

Вбудований пульсоксиметр дозволяє бачити повну картину сну і відстежує рівень насичення крові киснем під час акліматизації до умов високогір'я. За допомогою інструмента моніторингу енергії Body Battery™ зручно обирати найкращий час для інтенсивних спортивних занять або для відпочинку. Функція відстеження менструального циклу допоможе жінкам оптимізувати свої тренування для досягнення максимальної користі та спланувати участь в майбутніх змаганнях, відповідно до дня циклу. Пристрій вимірює рівень стресу протягом дня і, якщо потрібно, запропонує виконати розслаблюючі дихальні вправи.

Під час довгого тренування або перегонів Forerunner 745 забезпечить зручність для підтримання зв’язку, показуючи на своєму екрані текстові повідомлення, оновлення соціальних мереж та електронні листи. Під час індивідуальних або групових занять вбудовані функції безпеки і спостереження (Incident Detection, Assistance та LiveTrack) допоможуть вашим близьким та друзям слідкувати за вашим місцеположенням. Після завершення тренування пристрій автоматично передає дані у додаток Garmin Connect.

Forerunner 745 працює до 1 тижня в режимі смарт годинника, до 16 годин в режимі GPS та до 6 годин в режимі GPS з музикою. Новинка має 4 різнокольорові версії: чорний, білий, бірюзовий неотропік та червона магма.



Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".