Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує нову серію комбінованих ехолотів GPSMAP x3

Перегляди: 685
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала комбіновані ехолоти GPSMAP x3 з дисплеями підвищеної чіткості та більшою кількістю преміум функцій. До лінійки увійшли моделі GPSMAP® 723, GPSMAP 923 та GPSMAP 1223 діагоналлю 7-, 9- та 12 дюймів відповідно.

Cерія GPSMAP x3 призначена для встановлення на широкий спектр конфігурацій приладових панелей, має тонкий дизайн з безрамковим дисплеєм, корпус та екран вкриті посиленим склом. Пристрої можуть встановлюватись на скобі, урівень та на панелі. Моделі GPSMAP 1223 і 923 оснащені сенсорними IPS екранами відмінної чіткості, які забезпечують точну передачу кольорів та яскраве, насичене зображення з широкими кутами огляду, навіть при перегляді інформації у сонцезахисних окулярах. Екран нового GPSMAP 923 має на 50% вищу роздільну здатність у порівнянні з попередніми моделями, а модель GPSMAP 743 – на 60%, відповідно. Власники ехолотів Garmin за бажанням можуть легко перейти на новий GPSMAP x3, скориставшись комплектом запасних інструментів, що поставляється разом з приладом.

Garmin  анонсує  нову серію комбінованих ехолотів GPSMAP x3

Серія GPSMAP x3 пропонує у двічі більшу потужність в порівнянні з поколінням x2, що позитивно впливає на роботу усіх датчиків – сонара, радара, камери, відео спостереження, цифрових перемикачів і покращує роботу усієї мережі в цілому. Підтримка супутникових систем GPS, GLONASS, Galileo та висока швидкість обробки даних забезпечує безперервне оновлення карт, усуваючи затримки на високих швидкостях руху човна.

Комбіновані версії ехолотів з індексом xsv у назві пропонують вбудовану підтримку традиційного сонара CHIRP 1 кВт для забезпечення відмінного розподілу цілей до 300 метрів під човном, а також скануючих сонарів ультра високої чіткості Ultra High-Definition SideVü / ClearVü та повну лінійку сонарів реального часу Panoptix™, включно з Panoptix LiveScope™ (трансдьюсери Panoptix продаються окремо). Попередньо завантажені карти BlueChart® g3 та LakeVü g3 з інтегрованим даними Navionics® і технологією Auto Guidance (Авто-Гід) та можливість завантажувати додаткові карти BlueChart g3 Vision і LakeVü g3 Ultra з відмінною деталізацією роблять процес навігації надзвичайно легким.

Потужні ехолоти GPSMAP x3 забезпечують повну сумісність з морськими мережами NMEA® 2000 та Garmin, дозволяючи легко створювати електронні системи, включно з ехолотом, радаром, автопілотом, камерою та індикаторами. За допомогою вбудованого Wi-Fi® можна користуватись усіма перевагами мобільного застосунку Garmin ActiveCaptain®. По каналу ANT+ до картплоттерів можна підключати сумісні пристрої Garmin, у тому числі морські годинники quatix, трансдьюсер gWind™ Wireless 2, індикатори GNX™ Wind та пульт дистанційного керування.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".