Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Новий сонар надвисокої чіткості Lowrance ActiveTarget Live Sonar

Перегляди: 821
Компанія Lowrance, лідер у сфері ехолокаційних технологій та морської навігації з 1957 року, нещодавно представила нову ехолокаційну систему надвисокої роздільної здатності Lowrance Live Sonar ActiveTarget™, яка дозволяє отримувати живі зображення риби, що рухається у товщі води та бачити її реакцію на приманку. Дана технологія забезпечує першокласні функціональні можливості ехолота для мультифункціональних дисплеїв HDS LIVE та HDS Carbon.

Сонар ActiveTarget Live надає зображення руху риби з надвисокою роздільною здатністю в реальному часі. Миттєвий зворотний зв’язок дозволяє риболовам налаштувати ділянку відображення, щоб визначити вдалий час і локацію для приманки та побачити активність риби в даному місці.

Lowrance анонсує  новий сонар надвисокої чіткості ActiveTarget

Користувачам пропонуються три варіанти перегляду, ActiveTarget може встановлюватись в режимах Вперед, Вниз або у новому режимі Scout (Скаут), що забезпечує надширокий огляд структури та активності риби перед трансдьюсером у положенні «зверху». Такий кут огляду ідеально підходить для пошуку зграї кормових риб та великих зграй хижаків.
Новый сонар сверхвысокой четкости Active Target от Lowrance

ActiveTarget чудово доповнює сонар Active Imaging™ 3-в-1, що включає у себе режими SideScan та DownScan Imaging™ з надзвичайно високою роздільною здатністю для перегляду структури, а також відмінним розділенням цілей з Lowrance CHIRP.

Live Sonar ActiveTarget буде поставлятись разом з модулем та датчиком у комплекті.