Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin запровадила інтеграцію додатків Garmin Connect™ і Tacx®

Перегляди: 586
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, оголосила про початкову інтеграцію додатків Garmin Connect™ і Tacx® на смартфонах, планшетах та настільних комп’ютерах. Єдиний обліковий запис дозволить райдерам відстежувати свої тренування у приміщенні з повним комплексом даних в одному місці, не переключаючись між різними додатками.

Garmin запровадила інтеграцію додатків Garmin Connect™ і Tacx®

Відтепер усі поїздки у приміщенні, записані в додатку Tacx®, автоматично синхронізуються з Garmin Connect™. Додатково користувачі мають можливість налаштовувати відчуття дороги зі свого сумісного велокомп’ютера Edge™1, щоб зімітувати їзду по бруківці, гравію та інших дорожніх покриттях2.

1 Сумісні пристрої: Edge 530, Edge 830, Edge 1030 та Edge 1030 Plus.
2 Функція доступна для серії Tacx NEO Smart.

Про компанію Tacx
Компанія Tacx - всесвітньо відомий виробник велостанків та обладнання для велотренувань у закритому приміщенні. Окрім велостанків, голландська компанія Tacx розробляє програмне забезпечення для тренувань в приміщенні, а також пульсометри, датчики швидкості і частоти обертання педалей, пляшки для води, аксесуари для обслуговування велосипедів, тощо. Крім того, Tacx є розробником функцій симуляції поїздки, серед яких онлайн перегони з іншими користувачами в одному із шести віртуальних світів.

Про компанію Garmin
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".