Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсувала годинники для бігу Forerunner 55

Перегляди: 624
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала Forerunner 55 – прості у використанні GPS-годинники для бігу для спортсменів усіх рівнів підготовки та особливо для тих, хто тільки розпочинає своє знайомство з бігом. Одним натисканням кнопки на корпусі годинника Garmin Forerunner 55 ви можете запустити попередньо завантажені спортивні заняття, відстежувати їх параметри, отримувати персональні плани тренувань і корисні підказки, створені на основі історії ваших занять і рівня фізичної підготовки.

Годинники для бігу Garmin Forerunner 55

Характеристики нових годинників Forerunner 55:

  • Вбудовані GPS, ГЛОНАСС І GALILEO відстежують дистанцію, швидкість та місцеположення користувача під час пробіжок і тренувань.
  • Пульсометр на зап’ясті цілодобово стежить за частотою пульсу.
  • Годинник стежить за вашою активністю, включно з пройденими кроками, калоріями, сном та іншими даними.
  • Щоденні рекомендовані тренування, створені на основі історії тренувань, рівня фізичної підготовки та часу відновлення, дозволяють тренуватись ефективно та з розумом, а не навмання.
  • Безкоштовні адаптивні плани тренувань Garmin Coach для дистанцій 5K, 10K або півмарафону, складені з урахуванням ваших цілей і можливостей, містять поради від провідних тренерів і синхронізуються з вашим годинником.
  • У разі непередбачуваної або тривожної ситуації функції безпеки дозволяють відправляти свої GPS-координати близьким та друзям.
  • Період роботи батареї нового Garmin Forerunner 55 становить до 2 тижнів в режимі смарт годинника та до 20 годин в режимі GPS.

Скористайтеся перевагами спортивних функцій, серед яких вбудовані профілі для бігу, велоспорту, бігу по стадіону, віртуального бігу, плавання в басейні, пілатесу, HIIT, дихальним вправам, тренування різного рівня інтенсивності, що враховують вашу історію занять, рівень фізичної підготовки та час відновлення, показник VO2 max, функція планування стратегії темпу PacePro та функція прогнозування результату змагання тощо.

Дізнайтеся більше про свій організм за допомогою таких повсякденних функцій, як хвилини інтенсивних занять, спортивний вік, цілодобове стеження за диханням, водним балансом тощо.

Безкоштовний додаток Garmin Connect на смартфоні дозволяє спілкуватись в онлайн спільноті – знаходити однодумців, брати участь у віртуальних змаганнях, ділитися своїми перемогами в соціальних мережах.

За допомогою безкоштовних циферблатів, полів даних, додатків і віджетів з магазину Connect IQ™ Ви зможете налаштувати свій годинник за власним вподобанням.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".