Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує нову серію морських GPS-навігаторів GPSMAP 79

Перегляди: 984
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила нову серію портативних GPS-навігаторів GPSMAP® 79. GPS-навігатор GPSMAP® 79 розроблений на основі GPSMAP 78, пропонуючи абсолютно новий дизайн з сучасним дисплеєм та вбудованими картами прибережних зон BlueChart® g3. Garmin GPSMAP 79 має надміцний корпус, що плаває на поверхні води у разі падіння за борт.

Garmin анонсує нову серію морських GPS-навігаторів GPSMAP 79

Серія GPSMAP 79 представлена моделями GPSMAP 79s та GPSMAP 79sc, остання оснащена будованими картами BlueChart g3. На додаток до тривісного компаса з компенсацією нахилу GPS-навігатори використовують надійний чіп GNSS з підтримкою декількох супутникових систем, завдяки чому їх користувачі матимуть доступ до точних даних у будь-якій точці світу.

Незалежно від навколишніх умов, навігатори GPSMAP 79 перешкоджають запотіванню зображення та покращують контрастність відображення карт завдяки збільшеному, прозорому екрану з високою відбивною здатністю та збільшеною у 2.5 разів роздільною здатністю, порівняно з серією GPSMAP 78. Оскільки пристрої розроблені спеціально для використання на воді, вони оснащені кольоровим трансфлективним екраном для легкого зчитування інформації під прямим сонячним світлом. Екран вкритий міцним, стійким до подряпин склом.

Серія Garmin GPSMAP 79 забезпечує 19 годин роботи батареї з включеним GPS. Завдяки практичному дизайну, що плаває та захисту від води (IPX6 та IPX7) пристрої легко витримують суворі морські умови. Навігатори мають вбудовану пам'ять 8 Гб і дозволяють зберігати 10000 шляхових точок та 250 маршрутів.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".