Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

У продажу з'явилася нова морська стереосистема FUSION

Перегляди: 462
Компанія «Навіоніка» повідомляє про надходження у продаж портативної морської стереосистеми Fusion StereoActive та водонепроникного контейнера Fusion ActiveSafe. Вони можуть використовуватися як окремо, так і в комплекті.

Морська стереосистема Fusion StereoActive може використовуватися в човні, на природі і навіть вдома. Відтворення музики через Bluetooth® та USB, радіо AM/FM. Дистанційне керування за допомогою годинника Garmin або мобільного додатка FUSION-Link™ Lite. Водонепроникна за стандартом IPX7 і в разі потрапляння в воду плаває на поверхні. До 20 годин прослуховування музики від одного заряду батареї.

Морська аудіосистема FUSION StereoActive


Водонепроникний бокс ActiveSafe™ розроблений для забезпечення безпеки і сухості ваших карток, телефону, ключів від машини, поки ви проводите день на воді. Унікальна система кріплення FUSION Puck дозволяє з легкістю встановити ActiveSafe на будь-яку поверхню: SUP дошку, каяк, човен, джакузі або автомобіль і гарантує їх безпеку.

У продажу з'явився водонепроникний бокс ActiveSafe

Колонка StereoActive встановлюється прямо поверх боксу, створюючи єдиний комбінований пристрій з захисним боксом і стерео системою.

FUSION StereoActive з контейнером ActiveSafe