Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Годинник Garmin quatix 6X Solar став переможцем на ICAST 2020

Перегляди: 1302
Годинник Garmin quatix 6X Solar здобув перемогу у категорії «Best of Category» на найбільшій міжнародній виставці морського обладнання ICAST, яка цьогоріч проходила онлайн 13-17 липня 2020 р.

ICAST – одна з найбільших виставок риболовецької індустрії в світі! На ній представлені останні новинки для риболовлі, одяг, взуття та аксесуари. У рамках ICAST проходить церемонія нагородження найкращих продуктів, представлених на виставці. Метою проведення заходу є просування сучасних технологій і досягнень; розширення ринків збуту; виявлення потреб у клієнтів на нові товари; зміцнення і встановлення нових ділових контактів; розвиток риболовецького туризму; ефективне використання рибальських ресурсів. На ICAST з'їжджаються виробники рибальських аксесуарів, представники оптової та роздрібної торгівлі, дистриб'ютори, представники рекламної галузі.

Годинник Garmin quatix 6X Solar став переможцем на ICAST 2020

Годинник quatix 6X Solar оснащений дисплеєм 1,4" з функцію підзарядки від сонячної енергії для довготривалої автономної роботи батареї. Він здатен пропрацювати без підзарядки у режимі смарт годинника до 21 дня, що у 1,5 раза довше за інші моделі quatix 6. Годинник поєднав у собі найкращі функції годинника Garmin fenix 6X Pro Solar та спеціалізовані функції для яхтингу, риболовлі, круїзів та парусних регат, серед яких додатки для судноводіння, інформація про припливи, управління автопілотом, Fusion-Link, опції якірної стоянки та риболовлі.

Garmin отримує нагороди на ICAST вже третій рік поспіль. Минулого року володарем премій став троллінговий мотор Force у категоріях «Найкращий продукт» та «Найкраще обладнання для човна», а у 2018 році нагороди забрав сонар реального часу Panoptix Livescope у номінаціях «Найкращий продукт» та «Найкращий електронний технічний засіб».

Про компанію «Garmin»

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".