Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Анатолій Анатоліч вдруге кидає виклик Нью-Йоркському марафону

Перегляди: 2361
Телеведучий ранкового шоу, автор і продюсер проекту «Зе Интервьюер» і наш бренд-амбасадор Анатолій Анатоліч взяв участь у 49-му марафоні TCS New York City Marathon, що пройшов 3 листопада 2019 р. та зібрав понад 53 тисячі учасників.

Нагадаємо, TCS New York City Marathon, що входить до серії Abbott World Marathon Majors, є найбільшим за кількістю учасників марафоном у світі. Традиційно забіг стартує у першу неділю листопада та пролягає 5-ма районами Нью-Йорка.

Анатолій Анатоліч вдруге кидає виклик Нью-Йоркському марафону

Цьогоріч Анатолію Анатолічу вдалося поліпшити результат 2017 року на 10 хвилин. Він фінішував з результатом 04:26:28. На цей раз його підтримувала дружина та донечки, які зустрічали й підбадьорювали його на декількох пунктах маршруту.

Стежити за Анатолічем можна було через мобільний додаток марафона, а також у прямій трансляції у його профілі facebook. Крім того, за допомогою Live Track можна відстежувати у Garmin Connect переміщення учасників, які використовують пристрої Garmin. Ця функція доступна і для fenix 5X Plus, з яким тренується Анатолій під керівництвом тренерів бігового клубу Основа бега.

Анатолій Анатоліч вдруге кидає виклик Нью-Йоркському марафону

Детально переглянути результат забігу можна у профілі Анатолія у Garmin Connect.