Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Годинники Garmin Venu та fenix 6Х Pro Solar отримали престижні нагороди CES Innovation Awards

Перегляди: 3168
На міжнародній виставці споживчої електроніки CES, яка проходить щороку на початку січня у Лас-Вегасі, годинники Garmin Venu та fenix 6Х Pro Solar отримали престижні нагороди CES Innovation Awards за інновації у категоріях «Здоров’я та здоровий спосіб життя» і «Наручні гаджети».

Garmin Venu — це перший розумний GPS-годинник Garmin з AMOLED екраном та комплектом функцій для цілодобового моніторингу здоров’я, включаючи відстеження пульсу, якості сну, рівня стресу, дихання, менструального циклу та водного балансу. Годинник повідомляє про коливання пульсу, опціонально вимірює рівень кисню в організмі за допомогою датчика Pulse Ox та оцінює рівень енергії в організмі за допомогою інструмента Body Battery. Ви також можете створювати власні тренування та дотримуватись динамічних тренувальних планів від досвідчених бігових тренерів. Venu дозволяє робити все це з батареєю, яка відмінно тримає заряд до 5 днів. Крім того, він включає більш ніж 20 попередньо завантажених спортивних програм, серед яких ходьба, біг, пілатес, йога, плавання в басейні, гольф, тощо.

Годинники Garmin Venu отримали нагороду CES Innovation Awards

На додаток до широкого функціонала для здоров’я і фітнесу, Venu — стильний смарт годинник, який отримує нотифікації зі смартфона, дозволяє здійснювати безконтактні платежі, включає функції безпеки та стеження і дозволяє слухати музику з годинника, включаючи сервіси Spotify, Deezer або Amazon Music.

Garmin fenix 6X Pro Solar — найновіша преміальна версія флагманських мультиспортивних GPS-годинників fenix 6, а також перший годинник Garmin з підзарядкою від сонця.

Годинники Garmin fenix 6Х Pro Solar отримали нагороду CES Innovation Awards

CES (Consumer Electronics Show) - найбільша подія у світі споживчих технологій і електроніки, яке проходить в Лас-Вегасі, штат Невада. CES демонструє понад 4500 компаній-експонентів, у тому числі виробників, розробників та постачальників споживчого технологічного обладнання, контенту, тощо. Програма конференції включає понад 250 сесій конференції та більш як 170000 відвідувачів зі 160 країн.