Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Національна асоціація морської електроніки визнала Garmin виробником року 2022

Батьківська категорія: Новини
Перегляди: 303
Компанія Garmin, найбільш інноваційний та впізнаваний світовий виробник морської електроніки, сповістила, що восьмий рік поспіль отримала звання виробника року від Національної Асоціації Морської Електроніки (NMEA) на щорічній церемонії нагородження, яка відбулася 6 жовтня у місті Анахайм, штат Каліфорнія. Престижною нагородою «Виробник року» вшановується найвідоміша компанія в галузі морської електроніки за досконалість у наданні сервісних послуг та підтримку у своїй галузі виробництва.

Також Garmin отримала п'ять нагород NMEA Product of Excellence (відмінний продукт) за багатофункціональний дисплей (MFD), автопілот, мобільний додаток, акустичну систему та УКХ-радіостанцію з системою АІС. Вищезазначені нагороди присуджують співробітники компаній-дистриб’юторів NMEA, які спеціалізуються на встановленні морської електроніки, кваліфіковані технічні фахівці NMEA, а також інші виробники морської електроніки.

Garmin увосьме вшанована званням виробника року 2022 від Національної Асоціації Морської Електроніки NMEA

Цьогоріч такі пристрої Garmin відзначені нагородою NMEA Product of Excellence (відмінний продукт):

  • Мультифункціональний дисплей GPSMAP® 8616xsv
  • Це 16-дюймовий картплоттер з Full HD IPS екраном та мультитач управлінням. Має попередньо завантажені карти з підтримкою опціональної картографії Navionics+™ з щоденними оновленнями, технологією Navionics+™ та іншими перевагами. Ехолот-картплоттер GPSMAP 8616xsv пропонує мореплавцям виняткову деталізацію з вбудованою підтримкою широкого спектра традиційних сонарів CHIRP та інших скануючих сонарів, включно з сонарами реального часу Panoptix, сонарами ультрависокої чіткості Ultra High-Definition scanning sonar, а також трансд’юсерами Panoptix LiveScope™. Це восьма поспіль нагорода Garmin у даній категорії.

  • Гідравлічний автопілот Reactor™ 40 Hydraulic Autopilot зі SmartPump v2
  • Reactor був першою рекреаційною системою автопілота Garmin, яка використовувала технологію AHRS і може похвалитися зручністю, гнучкою установкою та багатьма іншими функціями, цінними для будь-якого судна. Прилад GHC 50, що входить до комплекту Reactor™ 40 Hydraulic Autopilot, не лише має чудовий вигляд завдяки безкрайньому скляному дисплею, а й максимально спрощує навігацію. Десять років поспіль Garmin посідає перше місце в категорії автопілотів.

  • Мультимедійна система Fusion® Apollo™ RA770
  • Перше у світі морське стерео з сенсорним екраном, оснащене технологією Apple AirPlay®, Wi-Fi та можливістю мережевої трансляції аудіо. Це вже сьома перемога Garmin у даній категорії.

  • Мобільний застосунок ActiveCaptain® для мореплавців
  • Безкоштовний мобільний додаток ActiveCaptain «все-в-одному» для мореплавців включає бездоганну систему управління контентом, включно з картографією, автоматичним оновленням ПЗ, інструментами планування, сервісами, що підключаються та багато чим іншим. Цьогорічна нагорода продовжує серію перемог Garmin у даній категорії до восьми років.

  • AIS – Vesper Cortex M1
  • Перша у світі УКХ-радіостанція з портативним бездротовим мобільним телефоном, оснащеним сенсорним екраном, вбудованим транспондером класу B smartAIS та дистанційним моніторингом судна. Cortex попереджає водіїв човна про ризики зіткнення, надаючи ключову інформацію про навколишні обставини та забезпечуючи простий та ефективний зв’язок.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".