Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує серію смартгодинників Venu 3

Перегляди: 1060
Garmin анонсує серію смартгодинників Venu 3

Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала серію смартгодинників Venu 3. З довготривалою автономною роботою (до 14 днів) та величезною кількістю функцій новинки допоможуть отримати більш розгорнуте уявлення про загальний стан вашого здоров’я.

Нові функції

  • Тренер сну: годинник надає оцінку вашого сну та персоналізовані поради стосовно його тривалості, відстежує різні фази сну, періоди дрімання та інші ключові показники, такі як насичення крові киснем та стан варіабельності серцевого ритму (HRV).
  • Ранковий звіт: щоранку після пробудження користувач отримує огляд сну, відновлення, стану ВСР та іншу інформацію. Ранковий звіт можна налаштовувати відповідно до своїх інтересів.
  • Виявлення періодів дрімоти: годинник автоматично відстежує час дрімоти, щоб ви могли бачити, яку користь вона приносить організму, а також рекомендований час і тривалість сну.
  • Покращений показник Body Battery: дозволяє відстежувати рівень енергії у тілі протягом дня, щоб підібрати найкращий час для активності й відпочинку. Ви зможете краще розуміти, як сон, денний відпочинок, щоденна активність та рівень стресу впливають на вашу енергію.
  • Режим "Крісло на колесах": дозволяє відстежувати поштовхи під час руху на інвалідному візку та отримувати сповіщення про перепади ваги при балансуванні. Також годинник пропонує спеціальні спортивні програми й тренування для користувачів інвалідних візків. При створенні нових функцій алгоритми деяких наявних функцій були змінені, щоб підвищити точність ключових даних для людей, що використовують інвалідні візки.
  • Ефективність тренувань і час відновлення: забезпечує краще розуміння того, як кожне тренування впливає на організм і скільки часу йому потрібно для відновлення, перш ніж прийняти новий виклик.
  • Рівень відчутного навантаження: записуйте, наскільки складним було тренування і як ви себе почували.
  • Створення інтервалів: створюйте інтервальні тренування для бігу та їзди на велосипеді прямо на годиннику.
  • Режим «Медитація»: виконуйте медитацію з підказками, щоб зменшити стрес і тривожність.
  • Вбудований динамік і мікрофон: здійснюйте та приймайте телефонні виклики прямо на годиннику (у парі з сумісним смартфоном) та відповідайте на текстові повідомлення за допомогою голосового асистента. Власники телефонів на базі Android можуть переглядати фотоповідомлення та відповідати на текстові повідомлення за допомогою клавіатури на годиннику.
  • Два розміри шрифту: обирайте між дрібним та великим розміром шрифту, щоб зручно переглядати розумні сповіщення, тренувальні метрики та інші дані.

Garmin анонсує серію смартгодинників Venu 3

Для гуру здоров'я

Завдяки великій кількості вичерпних даних для спостереження за здоров'ям та самопочуттям Venu 3 дає змогу побачити повну картину фізичної форми та стану здоров'я свого власника, допомагаючи йому бути бадьорим та сильним. Багатоденна автономна робота означає, що годинник не потрібно ставити на зарядку щовечора, а до необхідних функцій можна отримати доступ у будь-який момент. Серія Venu 3 вимірює частоту серцевих скорочень, дихання, насичення крові киснем, рівень стресу та рівень енергії в тілі вдень та вночі. Під час сну Venu 3 записує варіабельність серцевого ритму, забезпечуючи для вас глибше розуміння стану свого здоров'я. До і після подорожі електронний путівник по зміні часових поясів надасть поради для швидшої адаптації до нового часового поясу. Новий профіль «медитація» проведе через вправи з медитації та запропонує аудіорелаксацію або мантри усвідомленості, які допоможуть заспокоїтись та зменшити тривожність.

Для завзятих спортсменів

З більше ніж 30 спортивними програмами, серед яких біг, плавання у відкритій воді та їзда на велосипеді, серія Venu 3 піклується про те, щоб ваша активність була різноплановою. Попередньо встановлені анімовані тренування для силових вправ, HIIT, пілатесу та йоги відображаються на екрані розумного годинника так, щоб їх зручно було дотримуватись. Venu 3 тепер має режим для користувачів в інвалідному візку з персоналізованими метриками, шістьма спеціальними спортивними додатками, а також власною спільнотою та нагородами у Garmin Connect. До речі, про Garmin Connect: у програмі можна створювати власні тренування з понад 1600 вправ і відправити їх на розумний годинник. А якщо вам треба підготуватися, наприклад, до забігу на 5, 10 або 21 км, скористайтесь безкоштовними адаптивними тренувальними планами Garmin Coach від професійних тренерів. Інтервальні тренування для бігу або їзди на велосипеді тепер також можна створювати на своєму годиннику. На додачу до щоденних кроків, спалених калорій та пройдених поверхів, Venu 3 записує хвилини помірної та високої інтенсивності, а також VO2max. Щобільше, велосипедисти, за умови підключення пристрою до сумісного вимірювача потужності або велотренажера, можуть отримати інформацію про потужність, що відображається у ватах.

Для тих, хто постійно у русі

З серією Venu 3, яка обладнана вбудованим динаміком, ви можете не тільки здійснювати та приймати дзвінки безпосередньо на смартгодиннику, але й отримувати електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення, коли пристрій підключений до сумісного смартфона. Разом з цим два розміри шрифту на вибір роблять перегляд інформації на дисплеї комфортнішим. Функції безпеки та відстеження забезпечують більше спокою на спортивних заняттях: виявлення інцидентів активується вручну або автоматично для обраних активностей на свіжому повітрі, після чого поточні координати передаються вашим контактам для екстреного зв’язку. Під час тренувань на вулиці можна зручно оплачувати покупки за допомогою безконтактних платежів Garmin Pay. Користувачі, які не уявляють заняття спортом без музики, мають змогу завантажити на годинник пісні та плейлисти зі Spotify, Amazon Music та Deezer (потрібна підписка) та слухати їх без смартфона. Також можна завантажувати додатки, циферблати та інші корисні доповнення з магазину Connect IQ Store одразу на смартгодинник, щоб налаштувати його відповідно до своїх вподобань.

Venu 3 має легкий безель з нержавіючої сталі, 1,4-дюймовий сенсорний дисплей та силіконовий ремінць. Пристрій доступний у кольорах білий камінь/сріблястий та чорний/сланцевий. Менша модель Venu 3S оснащена 1,2-дюймовим сенсорним дисплеєм та доступна у кольорах: гравієвий сірий/сланцевий, сіро-зелена шавлія/сріблястий, французький сірий/золотавий, легкий рожевий/золотавий та слонова кістка/золотавий.

Про компанію «Garmin»

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".