Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Lowrance® анонсує серію HDS PRO

Перегляди: 1146
Компанія Lowrance®, світовий лідер у галузі риболовної електроніки з 1957 року, представляє нову серію ехолотів-картплотерів HDS PRO, яка приходить на заміну популярній лінійці HDS Live. Новий трансд’юсер Active Imaging HD з максимальною частотою 1200 кГц за допомогою технологій Lowrance CHIRP, SideScan та DownScan забезпечує чіткіші зображення риби та структури дна з відчутно більшою кількістю дрібних деталей у порівнянні з датчиком Active Imaging 3-в-1. Нові режими FishReveal SideScan та DownScan, які працюють у парі з новим модулем сонара S3100, допоможуть легко ідентифікувати рибу з боків та під човном.

Lowrance представляє нову серію HDS PRO

«Завдання усіх технологій, які ми впроваджуємо — надати рибалкам повний комплект інструментів та найчіткіші на сьогодні зображення риби та структури, щоб вони могли знаходити, бачити та ловити якомога більше риби», – коментує Джеремі Кларк, віцепрезидент та генеральний директор з повнофункціональних риболовних систем у Navico Group. «Lowrance продовжує впроваджувати інновації, пропонуючи нові чудові продукти та пропозиції, і ми впевнені, що рибалкам сподобаються наші новітні продукти».

Особливості HDS PRO

  • Оновлений сенсорний екран SolarMAX HD, інформація на якому легко читається під будь-яким кутом, під прямими сонячними променями та у поляризованих окулярах.
  • Новий датчик Active Imaging™ HD (Lowrance CHIRP/SideScan/DownScan Imaging™) забезпечує високу чіткість з частотою до 1200 кГц
  • Нові режими FishReveal™ для легкої ідентифікації риби з боків та під човном: FishReveal SideScan (з модулем S3100 та сумісним датчиком) та FishReveal DownScan.
  • ActiveTarget® 2 Live Sonar з високою роздільною здатністю
  • Накладання на карту зображень у режимі Active Target Scout та відображення на карті глибин кругового огляду з Ghost 360
  • Керування усіма електронними системами човна.
  • Підключення NMEA 2000®, Wi-Fi та Bluetooth
  • Розміри дисплеїв 9, 10, 12 і 16 дюймів
  • Великі програмовані кнопки для моделей 10, 12 та 16 дюймів.
  • Попередньо завантажені базові карти C-MAP, сумісність з картами Navionics

HDS PRO - ACTIVE IMAGING HD

HDS® PRO утворює серце Ultimate Fishing System з керуванням човном від носа до корми, включно з тролінговими моторами, автопілотами, двигунами, радарами, Power-Pole тощо. HDS® PRO також представляє нові накладення на карту зображень для режиму ActiveTarget® Scout та відображення на карті глибин кругового огляду з Ghost 360.

Lowrance представляє нову серію HDS PRO

Для успішної ловлі риби по всій Європі ехолоти HDS PRO поставляються з попередньо завантаженими базовими картами C-MAP, які можна оновити до C-MAP Discover або Reveal. Карти C-MAP дозволяють створювати точні маршрути, різноманітні картографічні шари та навіть промальовувати карти в реальному часі за допомогою потужного інструмента Genesis Live. Нові параметри накладення даних нададуть рибалкам більше варіантів огляду у режимах ActiveTarget або Ghost 360, які безпосередньо накладаються на екрани карт. Крім того, HDS PRO сумісні з картами Navionics, а також картами сторонніх брендів.

Серія Lowrance HDS PRO представлена ехолотами з екранами на 9, 10, 12 та 16 дюймів. Моделі HDS Pro 9, 12 та 16 дюймів сумісні з кронштейнами попередньої серії HDS Live, тоді як для 10-дюймового пристрою передбачений новий кронштейн, оскільки у серії HDS PRO його розміри відрізняються.

Серія Lowrance HDS PRO представлена ехолотами з екранами на 9, 10, 12 та 16 дюймів

Про Lowrance
Lowrance® є частиною групи компаній Navico, що входить до корпорації Brunswick Corporation Advanced Systems Group, та є лідером у морській електроніці та рибопошукових технологіях з 1957 року. у галузі морської електроніки та рибопошукових технологій з моменту винайдення першого ехолота для персонального користування в 1957 році. Асортимент товарів компанії покликаний допомагати рибалкам знаходити та ловити більше риби. Серед найбільш відомих — провідні в галузі HDS LIVE™, Elite FS™, HOOK Reveal™, сонари ActiveTarget™ і Active Imaging™ і тролінгові мотори Lowrance Ghost™. Продукція Lowrance офіційно продається у більш ніж 100 країнах світу. Офіційним дистриб'ютором Lowrance в Україні є компанія "Навіоніка".