Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представила тактичний годинник tactix 7 AMOLED

Перегляди: 1364
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представила тактичний годинник tactix 7 AMOLED Edition - новітню версію в лінійці tactix 7. Годинник діаметром 51 мм оснащений блискучим адаптивним сенсорним дисплеєм AMOLED діагоналлю 1,4 дюйма та має у конструкції елементи, виготовлені з преміального титану. Оновлена модель пропонує повний комплекс перевірених часом функцій Garmin для занять мультиспортом, а також останні нововведення, на кшталт оцінки підйому Hill Score та витривалості Endurance Score, комплексом тактичних та авіаційних функцій та забезпечує додаткове освітлення завдяки вбудованому світлодіодному ліхтарю. Понад 80 вбудованих спортивних профілів надають підтримку у заняттях різними видами спорту. Попередньо встановлені карти забезпечать надійну навігацію до місця призначення з будь-якої точки світу. До 31 дня в режимі смартгодинника та до 82 годин в режимі GPS. З Garmin Pay, Garmin Music та смартнотифікаціями користувач отримує більше комфорту у повсякденному житті. 

Тактичний годинник Garmin tactix 7 AMOLED Edition

Готовий до складних викликів

Виготовлений за військовим стандартом міцності MIL-STD-810, що гарантує високий ступінь захисту від природних чинників та ударів, водонепроникний за стандартом 10 ATM, tactix 7 AMOLED може працювати без підзарядки до 31 дня. Титановий безель DLC, стійке до подряпин сапфірове скло та корпус з армованого волокном полімеру надають пристрою елегантного та надійного зовнішнього вигляду. Доповнює преміальну конструкцію 1,4-дюймовий сенсорний AMOLED-дисплей та чорний нейлоновий ремінець QuickFit.

Тактичні функції

tactix 7 AMOLED постійно готовий до місії. Не в останню чергу цьому сприяє режим нічного бачення та вбудований світлодіодний ліхтарик, який світить білим або зеленим світлом для додаткової безпеки. Режим Red Shift змінює колір дисплея на відтінки червоного, допомагаючи очам адаптуватись до темряви та звести до мінімуму вірогідність порушень циклу сну. Яскравість дисплея можна налаштувати до рівня менше ніж один ніт. Для непомітного пересування tactix 7 AMOLED обладнаний прихованим режимом, у якому дані про GPS-позиції не зберігаються та не передаються, а бездротове з'єднання й зв'язок вимикаються. За потреби всю користувацьку пам'ять можна миттєво стерти, натиснувши на кнопку Kill Switch, розташовану на корпусі годинника. Вбудована функція прикладної балістики допомагає розрахувати постріл на далекі відстані. Через додаток AB Synapse Garmin можна активувати додаткові можливості для прикладної балістики (деякі функції платні).

Авіаційні функції

Годинник забезпечує навігацію до місця або маршрутної точки у всесвітній аеронавігаційній базі даних, також можна скористатись функцією «Найближчий» для прокладання маршруту до найближчого аеропорту. Пілот може переміщати рухому карту одним дотиком, переглядати дані з радара NEXRAD, накладені на маршрут, а також отримувати авіаційні прогнози погоди, включно з інформацією METAR, TAF і MOS, щоб бути в курсі вітру, видимості, барометричного тиску та інших важливих даних про політ. Режим Jumpmaster для стрибків з парашутом можна використовувати для трьох типів стрибків: HAHO, HALO і статичні (затяжні стрибки з низьким та високим розкриттям, стрибки з парашутної вишки). При використанні режиму подвійного позиціювання на екрані тактичного годинника tactix 7 AMOLED одночасно відображаються дві системи координат — MGRS та широта/довгота.

Глобальна навігація

Завдяки попередньо встановленим топографічним картам Європи та багаточастотному прийому сигналів від глобальних супутникових систем розумний годинник tactix 7 Amoled забезпечує високоточну навігацію. Функція SatIQ динамічно налаштовує навігаційний режим для досягнення оптимального позиціювання та економії заряду акумулятора. Гольфістам та любителям лижного спорту вбудовані карти GolfView та SkiView пропонують інформацію про поля для гольфу, траси та маршрути для бігових лиж. Додаткові карти можна легко завантажити через бездротову локальну мережу.

Підтримка тренувань і відстеження здоров'я

Мультиспортивний годинник tactix 7 AMOLED обладнаний функціями Garmin для повсякденного використання, занять спортом та функціями відстеження здоров'я, доступ до яких надається цілодобово. З високоточними датчиками нового покоління (Gen 5) користувач отримує детальну інформацію про такі показники здоров'я, як частота серцевих скорочень, варіабельність серцевого ритму, насичення крові киснем та рівень стресу. Ранковий звіт одразу після пробудження показує короткий огляд сну минулої ночі та варіабельність серцевого ритму, а також надає щоденні рекомендації для тренувань. Функція Body Battery вимірює енергетичні резерви в організмі протягом дня. Понад 80 попередньо встановлених профілів для спорту та активного відпочинку — від бігу та гірського велосипеда до полювання, альпінізму чи силових тренувань, а також вінд- та кайтсерфінгу. Комплексні дані про продуктивність, показник витривалості, функція Hill Score (бали підйому), витривалість на довгих дистанціях підйому, а також бігову динаміку (частоту кроків, довжину кроку та час контакту з землею) новий годинник відстежує прямо на зап’ясті без жодних аксесуарів. Це дозволяє краще аналізувати та оптимізувати бігові тренування.

Функції безпеки та відстеження дозволяють годиннику tactix 7 виявляти інциденти — в екстрених ситуаціях пристрій відправляє повідомлення з вашими координатами призначеним контактам. Можна налаштувати автоматичне відправлення повідомлень або зробити це вручну. За допомогою LiveTrack можна ділитися своїм місцеположенням з близькими в режимі реального часу при підключенні годинника до смартфона.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".