Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

У продажу з'явилися нові годинники для дайвінгу Garmin Descent Mk3

Перегляди: 1344
Компанія «Навіоніка» повідомляє про надходження у продаж сучасних комп’ютерів для дайвінгу у форматі преміальних розумних GPS-годинників - Garmin Descent MK3 та Mk3i. Окрім моніторингу тиску у кисневих балонах, впровадженого у попередніх поколіннях, моделі Mk3і у новій серії нададуть можливість обмінюватись повідомленнями з товаришами під водою на відстані до 30 метрів. Функція стане доступною після оновлення програмного забезпечення, реліз якого запланований на найближчий час, та потребуватиме створення гідролокаційної мережі за допомогою передавача Descent T2 з вдосконаленою технологією сонара SubWave™. Трансивер T2 також дозволить контролювати тиск у 8 кисневих балонах та запросити допомогу у інших дайверів, які перебувають у межах досяжності.

Версії годинників Descent Mk3, розроблені з урахуванням особливостей занурень, доступні у двох розмірах — 43 мм та 51 мм та з опціональною функцією інтеграції з повітрям у версіях Mk3і. Усі гаджети оснащені яскравим сенсорним дисплеєм AMOLED у міцному корпусі, розрахованому на занурення до 200 метрів, з металевими герметичними кнопками, які повністю функціональні на великій глибині. Серія забезпечує до 66 годин автономної роботи від акумулятора в режимі занурення. 51-міліметрова модель Descent Mk3i обладнана вбудованим світлодіодним ліхтариком для забезпечення кращої видимості в умовах низької освітленості, у тому числі під водою. Завдяки революційним інструментам, таким як кілька режимів занурення, карти DiveView™ або оцінка готовності до занурення, а також повному комплекту функцій Garmin для спостереження за здоров'ям, фітнесу та зв'язку, серія Descent Mk3 допоможе отримати максимум задоволення від занять дайвінгом та пригод на землі.

У продажу з'явилися нові годинники для дайвінгу Garmin Descent Mk3r

Досліджуйте глибини та вирушайте у наземні пригоди

Нові технології Descent Mk3 дозволять мати більше впевненості та спокою всюди — і на глибині до 200 метрів, і високо в горах.

Допомога дайверу (незабаром у Descent Mk3і): якщо дайвер потребує допомоги, цей революційний інструмент дозволить запросити її прямо з годинника за допомогою вдосконаленої технології сонара SubWave. При сполученні з трансивером Descent T2 комп’ютер Descent Mk3i дозволить відправити екстрений сигнал іншим під’єднаним дайверам. Вони, якщо знаходяться у межах досяжності, зможуть бачити глибину та відстань до товариша під водою та контролювати їх до тих пір, поки допомога більше не знадобиться.

Обмін повідомленнями між дайверами (незабаром у Descent Mk3і): за допомогою технології SubWave, дайвери, які мають годинник Descent Mk3i і трансивер Descent T2 зможуть обмінюватися попередньо заданими короткими повідомленнями з іншими під’єднаними дайверами на відстані до 30 метрів.

Готовність до занурення: дізнайтесь, як фактори способу життя, такі як сон, фізичні вправи, стрес та зміна часових поясів можуть вплинути на вашу готовність до занурення. Високий показник готовності свідчить про те, що ваш організм перебуває у гарній формі для занурення, тоді як нижчий показник може вказувати на необхідність обрати інший час або легший формат занурення.

Відстеження групових занурень: скористайтесь повітряною інтеграцією, щоб мати змогу відстежити місцеположення інших водолазів у групі. Функція дозволяє контролювати глибину і тиск у балоні до восьми дайверів, які користуються передавачем Descent T2, на відстані до 10 метрів.

Дизайн, орієнтований на занурення: корпус, розрахований на занурення до 200 метрів, з міцною та стійкою до подряпин сапфіровою лінзою, працює на вдвічі більшій глибині, ніж попередні покоління, і має герметичні металеві кнопки, повністю функціональні на глибині до 200 метрів. Яскравий сенсорний AMOLED-дисплей забезпечує відмінну видимість — навіть під водою.

Вбудований світлодіодний ліхтарик: щоб забезпечити кращу видимість в умовах низької освітленості як у воді, так і на суші, 51-міліметрові моделі Descent Mk3i оснащені вбудованим світлодіодним ліхтарем з режимом стробоскопа.

Карти DiveView: створюють батиметричні контури глибин та містять понад 4000 вже завантажених локацій для занурень по всьому світу, щоб допомогти любителям дайвінгу знайти цікаві об'єкти, на кшталт затонулих кораблів, а також популярні місця для підводного полювання тощо.

Вбудовані навігаційні датчики: висотомір, барометр, надводний та підводний компас допомагають зорієнтуватися, тоді як GPS, що працює на суші, допомагає відстежувати точки занурення та виходу на поверхню.

Інструмент варіометр: дозволяє контролювати швидкість занурення та підйому на поверхню за допомогою звукового та вібраційного зворотного зв'язку.

Журнал занурень та точки орієнтирів: дізнавайтесь про найближчі припливи та відливи за допомогою годинника та скористайтесь інструментом опорних точок для навігації до цільового місця занурення. Після підйому на поверхню журнал занурення дозволяє переглядати дані, відстежувати обладнання, робити нотатки та обмінюватись інформацією за допомогою програми Garmin Dive для смартфонів.

Спортивні режими: Descent Mk3 — це мультиспортивний годинник преміумкласу, тому він має десятки попередньо завантажених профілів активності для бігу, плавання, піших прогулянок, гри в гольф та інших спортивних занять.

Цілодобове спостереження за здоров’ям: преміальні фітнес-функції, як-от VO2 max, щоденні рекомендовані тренування для бігу та їзди на велосипеді, оцінка витривалості та оцінка підйому, допоможуть підтримувати хорошу фізичну форму перед наступним зануренням, а функції моніторингу й оцінки сну, вимірювання кисню та електронний консультант з джетлагу дозволять краще розуміти свій організм.

Навігація: попередньо завантажені карти TopoActive з усього світу, технологія SatIQ™ разом з багатодіапазонним GPS забезпечить бездоганну точність позиціювання, заощаджуючи при цьому заряд акумулятора. Створюйте або знаходьте наявні маршрути в додатку Garmin Connect™ та отримуйте покрокові підказки прямо з годинника. Введіть бажану відстань та отримайте варіанти маршрутів в обидва напрямки на основі технології прокладання маршрутів TrendLine™ для пошуку найкращих місцевих трас.

Інтелектуальні функції: серія Descent Mk3 дозволяє отримувати розумні сповіщення; завантажувати на годинник музичні треки зі Spotify®, Deezer або Amazon Music (потрібна підписка) та зручно слухати їх без телефону; почуватись у більшій безпеці під час тренувань з функціями виявлення інцидентів та надання допомоги; сплачувати за покупки годинником завдяки безконтактним платежам Garmin Pay™ і багато чого іншого.

Базова 43-міліметрова версія годинника Descent Mk3 отримала сталевий безель та світло-сірий силіконовий ремінець, тоді як дві 43-міліметрові моделі Mk3i, що підтримують повітряну інтеграцію та обмін повідомленнями під водою, оснащені титановим безелем кольору сірий карбон або бронза. Для тих, кому потрібне усе разом — інтеграція з повітрям, можливість передачі повідомлень дайверам і до того ж більший дисплей, пропонується 51-міліметровий годинник Descent Mk3i з титановим безелем DLC карбоново-сірого кольору та чорним силіконовим ремінцем, або ж повністю титанова модель 51 мм з безелем та ремінцем із титану з покриттям DLC кольору сірий карбон.