Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представляє сонар для глибоководної риболовлі Panoptix PS70

Перегляди: 1224
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала сонар Panoptix™ PS70 — новинку у відзначеній нагородами лінійці сонарів реального часу для глибоководної риболовлі від Garmin з унікальною технологією Garmin RapidReturn™, яка дає можливість бачити в реальному часі об'єкти під поверхнею води на глибині до 300 метрів. Пристрій транслює плавне, майже як відео, зображення зі швидкістю мінімум 10 кадрів на секунду, що у 6-8 разів швидше, ніж у провідних конкурентів. На сьогодні Panoptix™ PS70 — найшвидший сонар на ринку, здатний працювати на подібних глибинах.

Garmin представляє сонар для глибоководної риболовлі Panoptix PS70

Спостерігайте за рибою у реальному часі, ловіть її на великій глибині

Технологія Garmin RapidReturn встановлює нові стандарти для ехолота реального часу, відтворюючи живі зображення дрібної наживки та риби на глибині до 300 метрів. Вихідна потужність 800 Вт дає змогу користуватись чотирма режимами огляду, які налаштовуються під різні типи риболовлі:

  • LiveVü™ Down – надає динамічні зображення дрібної наживки та цільової риби, великого та малого розміру, в режимі реального часу на глибині до 300 метрів під човном, в той час як ширококутний промінь на 120 градусів охоплює великі ділянки води.
  • Традиційний сонар — дає змогу переглядати зрозумілі, чіткі арки риби з відмінним розділенням цілей під човном.
  • Потрійний промінь — створює 3-стороннє, легке для інтерпретації розділене зображення традиційного сонара з лівого та правого борту, а також цілей під човном. Кут конусного променя можна відрегулювати так, щоб налаштувати зони огляду ще точніше.
  • RealVü™ 3D Historical — технологія сканування, яка допомагає знаходити рибу і будувати карту морського дна під час руху човна. Показує товщу води, над якою проплив човен, у 3D форматі, від самого дна до поверхні, а також рибу, що знаходиться в ній.

Виготовлений з нержавіючої сталі трансд’юсер PS70 має функцію стабілізації зображення, яка дозволяє йому безперервно регулювати промені ехолота для компенсації руху човна. Тому навіть в умовах високого хвилювання води рибалки бачитимуть стабільне зображення ехолота.

Швидке промальовування карт

З трансд’юсером PS70 дослідити дно можна з винятковою деталізацією та швидкістю. Скористайтесь вдосконаленою технологією QuickDraw Contours™, щоб обстежити широкі ділянки на глибині до 300 метрів під поверхнею води, а також переглянути та зберегти деталізовані контурні карти в режимі реального часу. Завантажте свої дані у спільноту QuickDraw, щоб інтегрувати їх у карти Garmin Navionics+ та зберігайте контурні карти на картплоттері.
Датчик PS70 може встановлюватись врівень з поверхнею або у проріз. Пристрій сумісний з широким асортиментом картплоттерів Garmin GPSMAP.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".