Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Оновлені відеореєстратори Garmin Dash Cam 2021

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 609
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала нову серію дуже компактних відеореєстраторів 2021 року з голосовим управлінням, автоматичним збереженням відео та опціями моніторингу в режимі реального часу Live View. Серія представлена моделями Garmin Dash Cam Mini 2, Garmin Dash Cam 47, 57 та 67W.

Кожна з моделей записує високоякісне HD відео та має спеціальну оптику Garmin Clarity HDR з високим динамічним діапазоном, що гарантує відмінний рівень чіткості при зйомці як днем, так і вночі. Відеореєстратори підтримують голосове управління – за допомогою голосових команд можна зберігати відео, розпочинати та завершувати запис, робити фотознімки тощо.

Оновлені відеореєстратори Garmin Dash Cam

Для тих, кому важливо отримувати попередження для підвищення безпеки руху, підійдуть відеореєстратори Dash Cam 47, 57 або 67W з чітким LCD-дисплеєм діагоналлю 2” та GPS-приймачем для визначення часу та місця інциденту.

Чим новинки відрізняються між собою:

  • Dash Cam Mini 2: ультракомпактний, має розміри з автомобільний ключ (3.1 x 5.3 x 2.9 см) та вагу 35 грамів, веде запис відео HD 1080p, але не має GPS
  • Dash Cam 47: знімає відео HD 1080p та має GPS для фіксації часу й місця події
  • Dash Cam 57: підвищена чіткість зйомки HD 1440p та GPS
  • Dash Cam 67W: HD 1440p, GPS та надширокий кут огляду на 180 градусів для запису перетнутого потоку руху

Нові відеореєстратори Garmin Dash Cam 2021 записують та автоматично зберігають відео в новому онлайн сховищі Garmin Vault, в якому можна зручно переглядати та обмінюватись відеороликами, а також бути впевненим, що записаний матеріал нікуди не зникне. Записані відеоролики зберігаються в Vault протягом 24 годин. Також є можливість зберігати матеріали до 30 днів, придбавши платну підписку.

Завдяки новим функціям Parking Guard та Live View відеореєстратори Garmin ведуть спостереження за припаркованими машинами й дистанційно попереджають водіїв про виявлення будь-якої активності навколо автомобіля, надсилаючи сигнал на сумісні смартфони через додаток Garmin Drive.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".