Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Новини

Garmin представляє серію бігових годинників Forerunner 165

Перегляди: 127
Garmin представляє Forerunner 165 — бігові GPS-годинники з екраном AMOLEDКомпанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала Forerunner® 165 - серію доступних розумних GPS-годинників для бігу, які пропонують персоналізовані адаптивні плани тренувань і комплекс сучасних функцій для здоров’я та спорту на яскравому AMOLED-дисплеї.
Читати далі

Garmin представляє сонар для глибоководної риболовлі Panoptix PS70

Перегляди: 144
Garmin представляє сонар для глибоководної риболовлі Panoptix PS70Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представляє найшвидший живий сонар для глибоководної риболовлі Panoptix PS70 з унікальною технологією Garmin RapidReturn™, яка дає можливість бачити в реальному часі об'єкти під поверхнею води на глибині до 300 метрів.
Читати далі

Garmin додає 16-дюймову модель у серію картплотерів GPSMAP x3

Перегляди: 118
Garmin додає 16-дюймову модель у серію картплотерів GPSMAP x3Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала розширення популярної серії картплотерів GPSMAP 723/923/1223 двома пристроями GPSMAP 1623 з унікальним 16-дюймовим дисплеєм високої роздільної здатності Full HD.
Читати далі

Garmin представляє серію мініатюрних розумних годинників Lily 2

Перегляди: 197
Garmin представила серію Lily 2Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала серію Lily 2 - наступне покоління мініатюрних розумних годинників, доповнене новими функціями для моніторингу здоров’я, занять фітнесом та зв’язку.
Читати далі

У продажу з'явився новий пульсометр Garmin HRM-Fit

Перегляди: 171
У продажу з'явився новий пульсометр HRM-Fit для жінокКомпанія «Навіоніка» повідомляє про надходження у продаж найновішого пульсометра, створеного для жінок Garmin HRM-Fit. За допомогою спеціальної кліпси датчик кріпиться до спортивних бюстгальтерів середньої та високої підтримки, забезпечуючи комфорт у носінні та точний збір даних про частоту серцебиття в режимі реального часу.
Читати далі

Garmin представляє Tacx NEO 3M велотренажер для домашнього використання

Перегляди: 252
Garmin представляє Tacx NEO 3M: потужний інтелектуальний велотренажер для домашнього використанняКомпанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представила Tacx® NEO 3M, точний та потужний інтелектуальний тренажер для домашніх тренувань з прямим приводом, системою різноспрямованого руху та інноваційною електромагнітною системою гальмування.
Читати далі

Garmin запускає оновлення програмного забезпечення для деяких розумних годинників

Перегляди: 257
Garmin запускає оновлення програмного забезпечення для деяких розумних годинниківКомпанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, оголосила про оновлення програмного забезпечення та функцій для смартгодинників Enduro™ 2, epix™ (Gen 2), fēnix® 7, Forerunner®, Venu® 3 та інших.
Читати далі

Garmin отримала нагороди за інновації на CES 2024

Перегляди: 265
Компанія Garmin отримала нагороди за інновації на CES 2024Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, отримала нагороди у різних технологічних категоріях за інновації, досконалий дизайн та інженерні розробки у рамках щорічної міжнародної конференції споживчої електроніки CES® 2024.
Читати далі

Garmin анонсує дайвінговий комп’ютер Descent™ G1 Solar - Ocean Edition

Перегляди: 249
Garmin анонсує дайвінговий комп’ютер Descent™ G1 Solar - Ocean EditionКомпанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представила дайвінговий комп’ютер Descent™ G1 Solar - Ocean Edition у формфакторі розумного годинника, деталі якого виготовлені з переробленого океанічного пластику.
Читати далі

Garmin анонсує портативний GPS-навігатор з сонячною зарядкою eTrex® Solar

Перегляди: 226
Портативний GPS-навігатор з сонячною зарядкою Garmin eTrex® SolarКомпанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представила eTrex® Solar, простий у використанні портативний GPS-навігатор з сонячною зарядкою, яка забезпечує нескінченний час роботи акумулятора. Новинка дозволяє переглядати маршрутні точки, відстежувати місцеположення та знаходити зворотний шлях на чіткому 2,2-дюймовому дисплеї.
Читати далі

Garmin представляє колекцію MARQ Carbon

Перегляди: 305
Garmin представляє колекцію MARQ CarbonКомпанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсує колекцію з трьох розкішних годинників, кожен з яких виготовлений зі 130 шарів вуглецевого волокна Fused Carbon Fiber™. Вдосконалені моделі MARQ Athlete, MARQ Golfer та MARQ Commander, окрім надміцного та легкого корпусу, мають сенсорний дисплей AMOLED, вкритий куполоподібним сапфіровим склом, спеціалізовані функції та майстерно підібрані матеріали преміального класу.
Читати далі

Garmin визнано найбільш інноваційним виробником морського обладнання 2023 року

Перегляди: 578
Garmin визнано найбільш інноваційним виробником морського обладнання 2023 рокуКомпанію Garmin, визнано найінноваційнішою морською компанією 2023 року за версією Soundings Trade Only, провідного галузевого видання, присвяченого індустрії водного туризму. Переможці премії були оголошені на Міжнародній виставці та конференції суднобудівельників (IBEX), що проходила з 3 по 5 жовтня 2023 року.
Читати далі

Garmin вчергове отримала звання виробника року від NMEA

Перегляди: 307
Компанія Garmin дев’ятий рік поспіль отримує звання виробника року від NMEAКомпанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, дев’ятий рік поспіль отримує звання виробника року від Національної Асоціації Морської Електроніки (NMEA) за досконале надання сервісних послуг та підтримку виробництва в галузі морської електроніки.
Читати далі

Garmin представила тактичний годинник tactix 7 AMOLED

Перегляди: 344
Тактичний годинник Garmin tactix 7 AMOLED EditionКомпанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представила tactix® 7 AMOLED Edition. Оснащений адаптивним сенсорним дисплеєм AMOLED, новітній tactix 7 пропонує спеціальні тактичні та тренувальні функції, навігацію на зап’ясті й комплексний моніторинг здоров’я та самопочуття.
Читати далі

Garmin представила оновлену серію розумних годинників для фітнесу vivoactive 5

Перегляди: 276
Garmin представила оновлену серію розумних годинників для фітнесу vivoactive 5Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представила оновлену серію розумних годинників для фітнесу vivoactive 5 з GPS та яскравим сенсорним AMOLED-екраном. Оновлена серія пропонує поєднання преміальних функцій та стильного дизайну у бюджетному сегменті розумних годинників.
Читати далі

Garmin анонсувала нове ПЗ для низки своїх годинників та велокомп’ютерів

Перегляди: 366
Garmin оновлює ПЗ для низки своїх смарт-годинників і велокомп’ютерівКомпанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, оголосила про оновлення програмного забезпечення для годинників Enduro 2, epix™ (Gen 2), fēnix® 7, Forerunner®, Venu® та інших, а також для велокомп'ютерів Edge® 540, 840 та 1040.
Читати далі

Garmin анонсує серію смартгодинників Venu 3

Перегляди: 1026
Garmin анонсує серію смартгодинників Venu 3Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала серію смартгодинників Venu 3. З довготривалою автономною роботою (до 14 днів) та величезною кількістю функцій новинки допоможуть отримати більш розгорнуте уявлення про загальний стан вашого здоров’я.
Читати далі

Перемога Олексія Кочіна в велозмаганні Bucha Race 2023

Перегляди: 272
Перемога Олексія Кочіна в велозмаганні Bucha Race 202313 серпня в Бучі відбулися велозмагання Bucha Race 2023 на підтримку ЗСУ. Наш бренд-амбасадор, Олексій Кочін, зайняв перше місце в абсолютній категорії, з чим ми його щиро вітаємо!
Читати далі

Garmin анонсує портативні GPS-навігатори Foretrex 801 та Foretrex 901 Ballistic

Перегляди: 214
Garmin анонсує GPS-навігатори Foretrex 801 та Foretrex 901 Ballistic EditionКомпанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала Foretrex 801 та Foretrex 901 Ballistic Edition - міцні та компактні портативні GPS-навігатори з багатодіапазонним приймачем супутникових сигналів, які можна носити на зап'ясті. Пристрої об’єднують передові навігаційні та балістичні функції.
Читати далі

Сторінка 1 із 6