Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Велонавігатори Garmin Edge® отримали оновлене програмне забезпечення

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 649
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, оновила програмне забезпечення для велокомп’ютерів Garmin Edge® 530, Edge 830, Edge 1030 та Edge 1030 Plus.

Безкоштовне оновлення ПЗ доступне для пристроїв Garmin Edge® 530, Edge 830, Edge 1030 та Edge 1030 Plus

Нові можливості:

  • Оновлені висококонтрастні й деталізовані карти забезпечують ще чіткіше зображення зручних для велосипедистів доріг, гравійних або гірських маршрутів при будь-якому освітленні.
  • Теплова карта популярності маршрутів Trendline™, що містить мільярди завантажених даних поїздок інших користувачів, тепер накладається безпосередньо на карту вашого маршруту й автоматично налаштовується в залежності від типу поїздки.
  • Плануйте свої поїздки ще швидше. Якщо маршрут був одного разу розрахований, надалі він кешується, дозволяючи вам миттєво розпочати рух по ньому наступного разу.

Ви можете автоматично оновити ПЗ свого велокомп’ютера Garmin Edge через Wi-Fi® або за допомогою програми Garmin Express. Також Garmin рекомендує регулярно оновлювати карти у програмі Garmin Express, щоб користуватись останніми вдосконаленнями та завжди мати найсучасніші навігаційні дані.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".