Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує віджет Surfline

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 403
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала віджет Surfline, який вже доступний для завантаження з магазину Garmin Connect IQ™. Новий віджет пропонує ентузіастам серфінгу можливість перевіряти умови1 для п’яти найближчих точок для занять серфінгом, встановивши додаток Surfline на сумісний годинник Garmin. Одразу після встановлення користувачі зможуть переглядати інформацію про припливи, висоту хвиль, параметри вітру та рейтинг якості серфінгу на заданій місцевості завдяки інтеграції зі звітами Surfline.

Garmin додала можливість завантажувати віджет Surfline з магазину Connect IQ Store

"Ми знаємо, наскільки важливо серферам мати актуальну інформацію про те, що відбувається на обраних ними місцях для серфінгу", - зазначає віцепрезидент відділу глобальних продажів компанії Garmin, Ден Бартел (Dan Bartel). - "Ми віримо, що наші користувачі високо оцінять можливість поглянути на своє зап’ястя і одразу прокрутити різні умови серфінгу на найближчих локаціях. На нашу думку, ця функція стане для них зручною та корисною”.

"Ми хочемо, щоб у всіх серфінгістів була інформація, яка допоможе обрати найкращий час для занять своїм улюбленим спортом, а віджет Surfline якраз пропонує вибір місць та часу для серфінгу", - говорить Кайл Лафлін (Kyle Laughlin), керівник Surfline\Wavetrak.

Віджет Surfline доступний для скачування по всьому світі.

1 Інформація про припливи, хвилі, вітер та інше має виключно інформативний характер. Ви несете повну відповідальність за дотримання усіх вказівок та правил безпеки на воді. Недотримання цього попередження може призвести до серйозних травм або смерті.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".