Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Годинник для дайвінгу Garmin Descent® Mk2i та Descent T1 отримали нагороду Best of What’s New Awards

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 916
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, повідомила, що годинник для дайвінгу Descent® Mk2i та передавач Descent T1 отримали нагороду Best of What’s New Awards (найкращі з новинок) у категоріях спорт та активний відпочинок від популярного американського журналу Popular Science. Фірмова технологія Garmin SubWave на основі передачі ехолокаційних даних створює революційну повітряну інтеграцію та забезпечує здатність пристрою обмінюватись даними під водою. Передавач T1 дає змогу моніторити тиск одразу у п’ятьох балонах і передавати інформацію про тиск на годинник Descent Mk2i.

Проаналізувавши тисячі виробів з метою відшукати 100 найкращих цьогорічних інновацій, видання Popular Science представило продукти й технології, які допомогли здійснити важливий прогрес та вирішують «нерозв’язні проблеми» у сфері свого застосування.

Годинник для дайвінгу Garmin Descent® Mk2i та Descent T1 отримали нагороду Best of What’s New Awards

«Для нас велика честь бути обраними журналом Popular Science у номінації «Найкращі з новинок», що вшановує інновації та найкраще обладнання у сегменті спорту, фітнесу й активного відпочинку». - сказав Ден Бартел (Dan Bartel), віцепрезидент Garmin з міжнародних продажів. «Дайвери можуть з упевненістю досліджувати глибини завдяки відмінній інформованості, яку забезпечує система повітряної інтеграції Descent Mk2i та Descent T1. Ця нагорода засвідчує прагнення дайвінг-команди Garmin встановити стандарти розширеного діапазону та надійності для спільноти дайверів».

«Нагорода Best of What’s New Awards (найкращі з новинок) вшановує найвизначніші досягнення людської винахідливості за рік — кроки виробників до безпечнішого, здоровішого, надійнішого та щасливішого майбутнього», — сказала головний редактор Popular Science Корінн Йоцціо (Corinne Iozzio). «Всупереч проблемам з поставками, які навіть потрапили у заголовки газет у 2021 році, наші відкриття в усіх категоріях продукції допомогли нам побачити майбутнє, сповнене можливостей. Колекція містить усе, від штучного інтелекту, який створює найефективніші карти авіаційних маршрутів, до амортизаторів для гірських велосипедів, які налаштовуються на ходу. ЇЇ утворюють вироби, які ми з гордістю називаємо найкращими з новинок.»

Підводний комп’ютер Descent Mk2i розроблений дайверами для дайверів, може одночасно контролювати тиск у п’яти кисневих балонах за допомогою передавача Descent T1, що підключається до годинника у кількості до 5 штук (кожен продається окремо) через мережу передачі ехолокаційних даних Garmin SubWave. Таким чином, дайвери мають змогу стежити за тиском у балоні, залишком повітря та споживанням газовової суміші. Радіус дії у межах 10 метрів робить Descent Mk2i та Descent T1 ідеальним рішенням для команд та інструкторів.

О компанії «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".