Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Оновлення для велокомп’ютерів Garmin Edge з покращеною інтеграцією з системою передач SHIMANO Di2

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 991
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала оновлення програмного забезпечення з покращеним бездротовим зв’язком між велокомп’ютерами Edge 530, Edge 830, Edge 1030, Edge 1030 Plus та електронною системою передач SHIMANO Di21. Оновлене ПЗ забезпечує швидке автоматичне налаштування та відображення стану акумулятора для систем передач до 12 швидкостей.

Велосипедисти матимуть змогу переглядати на велокомп’ютері Edge дані про передню та задню передачу для 12-швидкісних систем передач, а також дані про стан акумулятора. Збережеться можливість експорту даних про поїздки на сторонні сайти, що допомогають гонщикам підвищити ефективність тренувань шляхом оптимізації передач на їх велосипеді. Також збережеться можливість керувати своїм Edge за допомогою кнопок під чохлом на важелях SHIMANO Di2 DUAL CONTROL.

Оновлення для велокомп’ютерів Garmin Edge з покращеною інтеграцією з системою передач SHIMANO Di2

Безкоштовне оновлення програмного забезпечення вже доступно для завантаження. Велосипедисти можуть автоматично оновити свій Edge через Wi-Fi® або за допомогою програми Garmin Express™.

1 Сумісні з електронною системою зміни передач SHIMANO Di2 з функцією SHIMANO D-FLY.

О компанії «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".