Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Компанія Garmin отримала звання Виробника року від NMEA

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 487
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, всьоме отримала звання «Виробник року» від Національної Асоціації Морської Електроніки (NMEA) на щорічній церемонії нагородження, яка відбулася 23 вересня в Орландо, штат Флорида. Цю престижну нагороду компанія отримала за досконалість сервісної підтримки та обслуговування своєї продукції на місцях.

Компанія Garmin отримала звання Виробника року від NMEA

Крім цього, Garmin отримала п'ять нагород NMEA Product of Excellence (відмінний продукт) за багатофункціональний дисплей (MFD), автопілот, морський супутниковий комунікатор, акустичну систему та мобільний додаток.

Продукти Garmin, відзначені нагородою «Product of Excellence»

  • Мультифункціональний дисплей GPSMAP® 8616xsv. Це 16-дюймовий картплоттер з Full HD IPS екраном та мультитач управлінням. Включає попередньо завантажені карти BlueChart® g3 та LakeVü g3 з інтегрованими даними Navionics® і технологією Auto Guidance. Ехолот-картплоттер GPSMAP 8616xsv пропонує мореплавцям виняткову деталізацію з вбудованою підтримкою широкого спектра сонарів CHIRP, всієї лінійки сонаров реального часу Panoptix™, включаючи Panoptix LiveScope™, власника премії «NMEA технологія року 2018». Це сьома поспіль нагорода Garmin у даній категорії.

  • Гідравлічний автопілот Reactor™ 40 зі SmartPump v2. Reactor був першою рекреаційною системою автопілота Garmin, яка використовувала технологію AHRS і може похвалитися зручністю, гнучкою установкою та багатьма іншими функціями, цінними для будь-якого судна. Дев'ять років поспіль Garmin посідає перше місце в категорії автопілотів.

  • Морський супутниковий комунікатор GPSMAP 86sci. З преміальним морським портативним навігатором, оснащеним функціоналом inReach, мореплавці можуть залишатись на зв’язку по всьому світу, незалежно від того, як далеко від берега вони знаходяться. За необхідності навігатор дозволяє надсилати SOS-повідомлення у цілодобовий центр коригування екстрених ситуацій завдяки 100% покриттю глобальної супутникової мережі Iridum®. Garmin GPSMAP 86sci включає попередньо завантажену картографію Bluechartg3 і може підключатись до бортових картплоттерів та інструментів Garmin для передачі актуальної інформації про човен, забезпечуючи кращу інформованість та зручність.

  • Мультимедійна система Fusion® Apollo™ RA770. Перша в світі морська стереосистема з сенсорним екраном, оснащене технологією Apple AirPlay®, Wi-Fi та можливістю мережевої трансляції аудіо. Це вже шоста перемога Garmin у даній категорії.

  • Безкоштовний мобільний додаток ActiveCaptain® «все-в-одному» для мореплавців. ActiveCaptain включає бездоганну систему управління контентом, включно з картографією, автоматичним оновленням ПЗ, інструментами планування, сервісами, що підключаються та багато чим іншим. Цьогорічна нагорода продовжує серію перемог Garmin у даній категорії до семи років.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".