Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Зимова риболовля з розумним ехолотом Deeper

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 708
Отримайте абсолютно новий досвід на зимовій риболовлі разом з розумним ехолотом Deeper. Цей маленький, але «розумний» ехолот перетворює ваш смартфон або планшет в висококласний флешер, традиційно використовуваний для відстеження товщі води під льодом. При цьому він легко вміщається на долоні.

  • Компактні розміри і легка вага. Діаметр ехолота Deeper становить всього 65 мм, завдяки чому він без зусиль поміщається в лунку. Крім того, він дуже легкий - його вага складає всього 100г.
  • Висока потужність. Двопроменеве сканування, швидкість сканування до 15 разів на секунду, максимальна глибина - 80 метрів! (40 метрів у Deeper 3.0)
  • Портативність. Ехолот Deeper настільки компактний, що легко вміщається в кишені або ящику для рибальських снастей. Для максимально безпечного носіння, в комплекті з ехолотом йде водонепроникна міні сумка.
  • Бездротові технології. З ехолотом Deeper ви забудете про існування незручних кабелів та громіздкого обладнання на рибалці.

Зимова риболовля з розумним ехолотом Deeper

Менше налаштувань, більше часу для риболовлі

Підлідний лов з ехолотом Deeper відрізняється небувалою простотою. Ви свердлите лунку, закидаєте ехолот і насолоджуєтеся риболовлею. Оце і все!
  1. Пробуравьте лунку. Використовуйте функцію GPS-відміток лунок в додатку «Deeper - розумний ехолот», щоб переглянути точне місце розташування найпродуктивніших локацій з вашої минулої риболовлі. Або заздалегідь відзначайте нові місця, в яких плануєте порибалити, щоб потім записати детальну інформацію про них.
  2. Закиньте в лунку ехолот Deeper. Він плаває, тому, якщо у водоймі немає сильної течії, його не потрібно прив'язувати. При сильній течії слід все ж прикріпити ехолот до ліски. Після цього виберіть кольоровий режим відображення і можете приступати до риболовлі.

  3. Ловіть більше риби. Використовуйте функцію Amplitude Scope (сигнали ехолота в реальному часі) і налаштовуйте зручний розмір карти за допомогою функції Zoom. Ця функція дозволить вам детально розглянути об'єкти, що цікавлять і повністю зосередитися на своїх цілях. Як бачите, все дуже просто.

Режим «Підлідна риболовля»

Розумні ехолоти Deeper включають такі режими: «Рибалка з берега», «Рибалка з човна» і «Підлідна риболовля». Щоб перетворити ваш ехолот Deeper в багатофункціональний флешер, перейдіть в режим «Підлідна риболовля». Увімкніть Amplitude Scope (сигнали ехолота в реальному часі), щоб відстежити рух навіть самої крихітної приманки і риби в реальному часі. Використовуйте функцію здвоєного екрану для одночасного відображення даних в режимі флешерів і в звичайному режимі. Також, ви можете вибирати кольорову палітру відображення даних в залежності від часу доби і освітлення.

Підлідна рибалка - Deeper

Функція Zoom

Зосередьтеся на потенційних цілях за допомогою функції Zoom (збільшення розміру екрану). Ця функція дозволяє переглядати об'єкти, що цікавлять на шкалі вертикального флешерів з максимальною деталізацією. Це дуже точний інструмент для відстеження взаємодії риби і приманки. Як тільки ви виявили рибу, використовуйте функцію збільшення для точного відстеження її переміщень і відображення її положення щодо наживки.

Функція Zoom - Deeper

Нова функція відміток лунок GPS

Відзначайте розташування лунок прямо на мапі і зберігайте детальну інформацію про них за допомогою функції відміток лунок GPS. Кожна лунка, в якій ви рибалили, буде нанесена на карту, а вся інформація про скануванні в ній буде збережена і прив'язана до лунки. Це дозволить вам запам'ятовувати перспективні місця і з легкістю повертатися до них в майбутньому. Смарт-ехолот Deeper PRO+ використовує для створення відміток власний модуль GPS, в той час як ехолотам Deeper 3.0 та Deeper PRO потрібно GPS-приймач вашого смартфона. Тому, коли ви в перший раз закидаєте ехолот Deeper 3.0 або Deeper PRO, необхідно переконатися, що телефон знаходиться максимально близько до лунки. Через кілька секунд GPS визначить ваше місце розташування і телефон можна буде прибрати в надійне місце. Всі карти доступні в режимі офлайн.

Ехолот Deeper - GPS-координати лунок

Офлайн карти, що налаштовуються

Тепер ви можете з легкістю змінювати розмір карти і управляти всім, що бачите на екрані. Для цього просто натисніть на іконку і розтягніть карту настільки, наскільки потрібно. Якщо мапа більше не потрібна, її можна згорнути одним рухом.

Ехолот Deeper - Офлайн карти