Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Відомий ведучий Анатолій Анатоліч кидає виклик дистанції 42195 м на NYC Marathon

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 2325
Анатолій Анатоліч бігтиме NYC MarathonНапередодні NYC Marathon стартує цикл статей про українців, які вирішили підкорити найвідомішу марафонську дистанцію.

5 листопада відбудеться один з найвідоміших забігів у світі - Нью-Йоркський марафон. Мабуть, це мрія кожного серйозного бігуна бути частиною заходу з понад 100 тис. учасників, 2 млн. глядачів уздовж траси і 315 млн. телеглядачів по всьому світу.

Телеведучий і продюсер ранкового шоу телеканалу «Прямий», автор проекту «Зе Інтерв'юер» і один з #garminteam Анатолій Анатоліч бігтиме марафонську дистанцію вперше.

З цим непростим завданням йому допомагає справлятися заслужений тренер України з легкої атлетики Ігор Ліщинський, який буде супроводжувати свого підопічного у Нью-Йорку.

Підготовка до марафону йшла повним ходом - разом з #garminteam та NewBalance TopRunners, у Анатоліча було по декілька тренувань на тиждень. Щоб досягти максимального результату, підготуватися в найкоротші терміни і без шкоди для здоров'я, тренування проходили зі строгим контролем серцевого ритму та бігової динаміки за допомогою Garmin fenix 5 Sapphire.

Стежити за спортивними успіхами Толіча, може кожен бажаючий, відвідавши його профіль і додав підключення через додаток або PC версію Garmin Connect.

Ім'я профілю в мобільному додатку: Anatoliyanatolich
Посилання на профіль для PC версії
Instagram @anatoliyanatolich

Анатолій Анатоліч бігтиме NYC Marathon Анатолій Анатоліч бігтиме NYC Marathon


Толіч - ми віримо у тебе, легких ніг!!!