Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

На Набережній Гідропарку пройшло зариблення Дніпра

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 1193
1 листопада Набережній Гідропарку пройшло зариблення Дніпра. На кошти, зібрані Міжнародною благодійною організацією "Фонд охорони навколишнього природного середовища України" було випущено більше 20000 особин молодняку риби - щуки, товстолобика, білого амура та коропа.

Зариблення Дніпра 1 листопада 2017

Як повідомляє прес-служба Асоціації рибалок України, в мероприятии приняли участие: Міністерство екології та природних ресурсів України, Агентство рибного господарства України, Київський Рибоохоронний Патруль, Міжнародний Благодійний Фонд охорони навколишнього природного середовища України, Асоціація рибалок України, Мережа магазинів «Воблерок», столичний рибальський ринок «Рибалка» (Бухара), Сімейний Рибальський Центр «Білі Камені».

У Київському Рибоохоронному Патрулі відмітили, що риби, поїдаючи зайву водну рослинність, розчистять природні нерестовища, а також очистять воду, яку споживає Київ

Зариблення Дніпра 1 листопада 2017

"Сьогодні, м'яко кажучи, не дуже благополучна ситуація з Дніпром. Можна до безкінечності це обговорювати сидячи на кухні, але це нічого не змінить. А можна почати діяти. Пора зрозуміти, що це наша річка і нам її рятувати. Час вимагає, щоб кожен рибалка встав відповідальним громадянином на своєї водоймі. Нам всім разом потрібно взяти участь у порятунку нашої річки!" - сказав директор ринку «Рибалка» Іван Крупський - "Дане зариблення пройшло з ініціативи та на кошти громадськості.".

Радувало те, що люди прийшли на зариблення сім'ями. Малечу не злякала холодна погода.

Зариблення Дніпра 1 листопада 2017