Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Навіоніка - найкращий дистриб'ютор Deeper в світі!

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 463
Компанія Навіоніка завоювала найпрестижнішу нагороду «Найкращий дистриб'ютор 2017» від компанії Deeper, провідного виробника закидних ехолотів.

«Ця нагорода дуже важлива для всіх нас» - говорить директор департаменту морської навігації Олексій Мирошниченко, «Виводити на ринок такий специфічний продукт, збільшувати продажі в такий нелегкий для країни час - це дісно складне завдання, а робити це краще за всіх у світі - можуть тільки компанії №1! Багаторічний досвід і команда професіоналів - ось наша формула успіху!»

Навіоніка - найкращий дистриб'ютор Deeper 2017 в світі!

Deeper, UAB - литовська компанія, яка займається розробкою і виробництвом електронних пристроїв для активного відпочинку і риболовлі. Продукція Deeper продається в більш ніж 50 країнах світу. Перший продукт Deeper, інтелектуальний бездротової ехолот, зробив революцію в риболовлі, отримавши численні нагороди і похвалу від рибальського громади.

У 2016 році Deeper Smart Sonar Pro+ отримав нагороду за інновації, як кращий бездротової аксесуар для мобільних телефонів на виставці Consumer Electronics Show 2016, найбільшої в світі виставці електроніки.