Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Пройшов забіг Love Run 2018, присвячений Дню закоханих

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 424
Цієї неділі пройшов забіг Love Run, присвячений Дню закоханих. У змаганні взяли участь понад 300 бігунів на дистанціях 4 і 8 км як в парних, так і індивідуальних категоріях. Серед них були як професійні бігуни, так і аматори. Учасники, які прийшли на захід без пари, могли знайти «другу половинку» за номером браслета, який видавався на старті.

Love Run 2018

Нам невимовно приємно повідомити, що Наталя Двойнева, яскравий представник Garmin Team, посіла третє місце з результатом 44:30 на дистанції 8 км в індивідуальному заліку.

Ще рік тому ідея пробігти таку дистанцію взимку їй здавалася неможливою. Адже бігового досвіду в той час в принципі не було. Наталя почала потроху бігати тільки влітку 2016 року в рамках підготовки до дистанції 10 км на Стамбульському марафоні. 4 км Love Run 2017 далися важко, тому дівчина вирішила підготуватися краще до наступного року. Зазвичай це 3-4 бігових тренування в тиждень на біговій доріжці або на Трухановому острові, а ще стречинг і силові вправи.

Наталя Двойнева, представник Garmin Team, посіла третє місце в забігу Love Run 2018

Garmin Forerunner 230 не підвів. Наталя постійно відслідковувала пульс і темп на своєму годиннику. Моніторинг за фізичними показниками і системність в тренуваннях обов'язково дають свої результати. Love Run 2018 здався легше, ніж торішня дистанція.

«Я зовсім не очікувала опинитися серед призових місць. Це велика перемога для мене! Спасибі всім за підтримку і мотивацію! До наступних стартів »- ділиться своїми враженнями Наталія.