Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Авіаційний годинник Garmin D2 Charlie був обраний Військово-повітряними силами США

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 490
Авіаційний годинник Garmin D2 Charlie був обраний Військово-повітряними силами США (USAF) для оснащення пілотів літаків-розвідників Lockheed U-2.

Авіаційний GPS-годинник D2 Charlie включає вбудовані кольорові карти, динамічну карту руху, метеорологічні функції, функцію реєстрації польотів та можливість позначати маршрутні точки. Навігатор допомагає краще орієнтуватися в повітряному просторі і може бути використаний в якості резервного навігаційного пристрою в кабіні літака.

Авиационный часы Garmin D2 Charlie

«Ми пишаємось тим, що наш навігатор був обраний Військово-повітряними силами США для оснащення чоловіків та жінок, які керують одним з найзнаковіших літаків в історії авіації», - сказав Карл Вольф, віце-президент з продажу та маркетингу авіаційного сегменту Garmin. Годинник D2 Charlie стане важливою та функціональною частиною інструментарію пілотів U-2».

Lockheed U-2 - це універсальний висотний розвідувальний літак, який використовується для збору даних, розвідки та комунікацій. Очікується, що Повітряні Сили Сполучених Штатів приймуть поставку понад 100 одиниць годинників D2 Charlie для спеціалізованої пілотної групи, яка літає на U-2. Оскільки висотний поріг даного літака складає більш ніж 21 000 метрів, D2 Charlie надасть пілотам унікальні переваги, такі як вібраційні повідомлення у разі потреби додаткового кисню на робочій висоті понад 12, 500 та спеціальні функції GPS, включаючи трек, відстань до наступної точки, приблизний час на маршруті та ін.

В авіаційному режимі деталізована карта руху в годиннику D2 Charlie та розширені бази даних допоможуть вам візуалізувати траекторію польоту по відношенню до прилеглих навігаційних систем, аеропортів, перехресть, сервісів VFR (ПВП) (дороги, міста, водойми та ін). Під час польоту ви можете переглянути свій маршрут на екрані динамічної карти, прив'язаної до GPS, або слідувати за стрілкою курсу до місця призначення. Встановивши свої власні маршрутні точки, ви можете легко переміщатися в будь-яке місце, не включене в базу даних.  Фактично, ви навіть можете створювати мітки, щоб легко позначати і повертатися в розташування, над якими ви літали. На годиннику є також спеціальна кнопка «Найближчі» (Nearest), яка знайде найближчий аеропорт, якщо вам необхідно швидко приземлитись через виникнення механічної проблеми, несприятливих погодних умов або аварійну ситуацію з пасажирами.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектора, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".