Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Ще шість українських банків оголосили про підтримку Garmin Pay™

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 728
Сервіс безконтактних платежів Garmin PayЯк ми вже повідомляли раніше, 24 липня 2018 року в Україні був запущений сервіс безконтактних платежів Garmin Pay™. Першим банком, який запустив Garmin Pay в Україні став ПриватБанк.

Відтепер сервіс Garmin Pay™ стає доступним для держателів карток Visa, емітованих банками «ОТП Банк», «Укрексімбанк», «Ощадбанк», «Банк Південний», «Альфа-Банк Україна», «Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМБ). На сьогоднішній день, Garmin Pay підтримують годинники Garmin серій fenix ​​5 Plus, vivoactive 3, vivoactive 3 Music, Forerunner 645 та Forerunner 645 Music.

Технологія Garmin Pay™ в ціх годинниках буде особливо корисна людям, що займаються спортом і хочуть мінімізувати кількість речей, які потрібно брати з собою на тренування..

Garmin Pay™ дозволяє здійснювати оплати товарів та послуг за допомогою прив’язки банківських карток до пристроїв Garmin. Garmin Pay™ використовує NFC чіп. Для оплати покупки достатньо ввести пароль і прикласти годинник до відповідного терміналу.

Практично всі майбутні моделі мультиспортивних смарт-годинників Garmin будуть оснащені технологією безконтактних платежів.

Ще шість українських банків оголосили про підтримку технології Garmin Pay

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектора, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компания "Навіоніка"