Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Компанія Garmin пропонує багатосмуговий GPS-приймач з частотами L1 та L5

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 722
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала морську антену GPS 24xd з багатосмуговим GPS. Новинка забезпечує користувачів найточнішими даними місця розташування і напрямку руху серед усіх подібних пристроїв на сучасному ринку. Антена GPS 24xd використовує частоти L1 і L5, а також підтримку декількох супутникових навігаційних систем для забезпечення точності розрахунку місця розташування в межах 1 метра.

антена Garmin GPS 24xd

Нова ультраточна антена GPS 24xd пропонує частоту оновлення 10 Гц та революційну багатосмугову технологію, вперше запроваджену на ринку морського обладнання, а розширена сумісність з супутниковими навігаційними системами GPS, Galileo, ГЛОНАСС і BeiDou дозволяє отримувати високоточні дані місця розташування, швидкості та часу незалежно від погодних умов.

Додатковий магнітний датчик напрямку забезпечує точність карт і накладення картинки радара, незалежно від швидкості руху судна, забезпечуючи точність визначення напрямку в межах +/- 3 градусів навіть для руху на малих швидкостях, при якому дані GPS COG (курс щодо ґрунту) стають менш надійними.

Антена GPS 24xd сумісна з декількома системами SBAS (супутникова система диференціальних поправок) для коригування помилок вимірювання сигналу й надає інформацію про точність, цілісність, безперервність та доступність сигналів.

До комплекту морської антени GPS 24xd входить кріплення для монтажу на штангу, кріплення на поверхню судна та під палубу. Пристрій сумісний з морськими картплоттерами Garmin з підтримкою NMEA 2000 та NMEA 0183, включаючи відзначену нагородами серію GPSMAP.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".